Betere schoolresultaten met Slimleren

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

Betere schoolresultaten!

Slimleren is een educatief platform waar middelbare scholieren op een effectieve en leuke manier de onderwerpen die in de les aan bod komen kunnen leren en oefenen. Sinds de start in 2013 helpen we ruim 10.000 leerlingen makkelijker door de lesstof te komen en hogere cijfers te halen.

Gemotiveerd door spelelementen

Kunnen leren en spelen samengaan? Bij Slimleren denken wij van wel. Door leuke spelelementen toe te voegen aan het interactieve oefensysteem voelt het oefenen niet meer aan als leren, maar eerder als spelen! Uw kind oefent zo op een leuke manier thuis de lesstof, met betere resultaten op school tot gevolg.

Oefenen op eigen tempo

Oefenen met Slimleren is interactief en ontzettend leerzaam voor alle niveaus. De oefeningen worden aangepast naar het niveau van uw kind, wat resulteert in een prettige leerervaring en een steile leercurve. Dankzij de heldere uitwerkingen die worden getoond tijdens het oefenen, resulteert iedere fout in meer begrip.

Snel betere resultaten

​Middelbare scholieren vinden het leuk om de lesstof met Slimleren te oefenen en het oefenen met Slimleren is ook nog eens ontzettend effectief. Daarom helpen wij inmiddels meer dan 10.000 leerlingen zich beter voor te bereiden op de belangrijkste proefwerken en hun rapportcijfers te verbeteren. Wellicht werkt het ook goed voor uw kind!

Probeer nu gratis
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis