Scholen dicht t/m 6 april

Alle scholen dicht tot en met 6 april om coronavirus

Het kabinet heeft zondag 15 maart besloten om alle scholen in Nederland te sluiten. Wij begrijp dat dit grote gevolgen heeft voor u en uw kind en dat u waarschijnlijk veel vragen heeft. Graag leggen wij uit hoe u Slimleren het beste kunt inzetten om uw kind te behoeden van een leerachterstand. Thuiswerken brengt namelijk allerlei uitdagingen met zich mee en het zal als ouder niet gemakkelijk zijn om alles direct in goede banen te leiden. Op meerdere manieren kan Slimleren u daarbij helpen.

1. Het is belangrijk dat leerlingen de juiste lesstof oefenen.

Als ouder kan het lastig zijn om in te schatten welke lesstof nu echt belangrijk is voor uw kind. Slimleren helpt daarbij. Ieder account is specifiek ingericht op het leerjaar van de leerling, hierdoor sluit de stof naadloos aan op de lessen en weet u zeker dat uw kind alle relevante onderwerpen oefent.

2. Leerlingen vinden thuiswerken vaak saai, en vinden het moeilijk om gemotiveerd te blijven.

Met Slimleren oefenen leerlingen altijd op hun eigen niveau. Het programma is namelijk zo ontwikkeld dat het niveau van de vragen automatisch wordt aangepast aan het niveau van de leerling. Zo lopen leerlingen nooit vast én gaan ze zich niet vervelen bij te makkelijke oefeningen. Daarnaast zorgen verschillende game elementen voor meer plezier tijdens het oefenen. Dat is niet alleen leuk, maar ook erg nuttig; leerlingen zijn hierdoor veel gemotiveerder om te blijven oefenen en zullen zo uiteindelijk de stof veel beter beheersen.

3. Leerlingen hebben behoefte aan feedback tijdens het leren.

Bij Slimleren geloven we heilig in de uitspraak: 'Oefening baart kunst'. Leerlingen leren nu eenmaal het meest als ze veel kunnen oefenen, fouten kunnen maken, en daar weer lering uit kunnen trekken. Slimleren biedt daarom (als enige aanbieder in Nederland) specifieke uitwerkingen bij iedere vraag aan. Bij iedere fout wordt precies uitgelegd wat er fout is gegaan en hoe de som wél moet worden opgelost. Zo resulteert iedere fout in meer begrip en betere resultaten.

Probeer Slimleren geheel vrijblijvend

Omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen in Nederland goed onderwijs blijven krijgen, bieden wij nu 50% korting op de eerste 3 maanden Slimleren. Daarnaast kan je Slimleren een week gratis en vrijblijvend uitproberen. Gebruik hiervoor de kortingscode:

thuis528

Mocht u ergens vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op:
020 688 3497
info@slimleren.nl

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis