Leuker leren met Slimleren

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

Leuk leren

Kunnen leren en spelen samengaan? Bij Slimleren denken wij van wel. Door leuke spelelementen toe te voegen aan het interactieve oefensysteem voelt het oefenen niet meer aan als leren, maar eerder als spelen! Uw kind oefent zo op een leuke manier thuis de lesstof, met betere resultaten op school tot gevolg.

Diamanten en punten verdienen!

Ieder kind is gek op het verzamelen en het verdienen van leuke items en spullen, of het nou fysiek is of digitaal. Door te oefenen op Slimleren verdient uw kind experience points en diamanten. Hiermee kun hij of zij in een digitaal winkeltje verschillende items vrijspelen en ervoor kiezen om deze te wel of niet kopen. Spannend!

Zoveel mogelijk sterren!

Voor ieder onderwerp kan uw kind sterren verdienen: een bronzen ster als het nog niet zo heel erg goed gaat, een zilveren ster als hij of zij hert al aardig begrijpt en een gouden ster als het eigenlijk niet beter kan! De sterren werken motiverend: wie wil die bronzen ster niet graag zien veranderen in een zilveren of gouden ster?!

Personaliseer jouw Buddy!

In Buddy's Winkel kan uw kind met de verdiende diamanten als betaalmiddel kleding en gadgets kopen voor zijn of haar persoonlijke Buddy. Maar niet voordat deze items door genoeg te oefenen zijn vrijgespeeld. Wat wordt de keuze tussen dat coole horloge, die gloednieuwe sneakers of een scooter?

Probeer nu gratis
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis