Minder stress met Slimleren

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

Minder stress

U kunt zich vast voorstellen wat de invloed is van stress en onzekerheid op de hersenen van een kind tijdens het toetsmoment. Het denkproces verloopt met meer moeite en de concentratie is verminderd, wat een negatief effect heeft op het toetsresultaat. Met Slimleren heeft uw kind meer rust en zit het met meer zelfvertrouwen bij de toets.

Inzicht in je voortgang

Als uw kind met het schoolboek oefent, dan kan het ene onderdeel wat minder goed gaan dan het andere onderdeel. Pas als het huiswerk is nagekeken ziet uw kind welke oefeningen niet zo goed gingen en vaak is het dan nog niet eens duidelijk welke onderdelen meer aandacht nodig hebben. Met Slimleren heeft uw kind dit inzicht wel.

Gouden ster = goed begrepen

Voor ieder onderwerp kunnen sterren worden verdiend. Bij het behalen van een gouden ster weet uw kind zeker dat hij of zij het onderwerp volledig begrijpt en kan uw kind met een gerust hart door naar het volgende onderwerp. Het simpele doel om voor ieder onderdeel een gouden ster te halen is voor ieder kind overzichtelijk en leuk.

Mogelijkheid om te herhalen

Vaak hebben leerlingen moeite met enkele onderdelen van de lesstof. Als je na het maken van de opdrachten in het schoolboek erachter komt dat je moeite hebt met het oplossen van vergelijkingen dan kun je nog een keer dezelfde opdrachten maken, maar daar leer je eigenlijk niet zoveel meer van. Binnen Slimleren kun je een onderwerp altijd herhalen en krijg je nieuwe oefeningen.

Probeer nu gratis
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis