Thuis oefenen voor de beste schoolresultaten.

Met Slimleren oefent uw kind thuis op de pc of tablet interactief de stof die in de les aan bod komt. Het resultaat? Meer leerplezier en betere resultaten op school.

Slimleren is genomineerd voor website van het jaar 2017! Stem nu op ons als je vindt dat wij moeten winnen.

Wat is Slimleren en wat heb je eraan?

Thuis oefenen met plezier

Met Slimleren oefent uw kind thuis op een interactieve manier de stof die in de les aan bod komt. Slimleren biedt extra uitleg, videocolleges en oefenvragen over de onderwerpen waar uw kind moeite mee heeft! Zo voorkomt u een achterstand en helpt u uw kind met minder moeite betere resultaten te halen!

Lees meer over de vakken

Vol zelfvertrouwen in iedere fase

Het oefensysteem van Slimleren is speciaal ontwikkeld voor leerlingen in de laatste groepen van de basisschool en de eerste leerjaren van de middelbare school. Door op het juiste niveau te worden uitgedaagd zal uw kind vanzelf meer vertrouwen ontwikkelen in iedere fase.

Lees meer over de leerjaren

Leuker leren

Door op een leuke manier te oefenen ervaart uw kind meer plezier tijdens het leren. Mini-games, het sparen van diamanten en het verzamelen van sterren zorgt voor een vrolijke en plezierige manier van leren.

Lees meer

Betere cijfers

Doordat kinderen gemotiveerder zijn tijdens het leren en omdat de vragen zich aanpassen naar het niveau van ieder kind bereid ieder kind zich veel beter voor op toetsen. Het resultaat? Betere rapportcijfers!

Lees meer

Minder stress

Met Slimleren hou je gemakkelijk de voortgang bij en zie je voor het toetsmoment welke onderwerpen nog wat extra aandacht nodig hebben. Zo is het eenvoudiger om je goed voor te bereiden op alle onderdelen van een toets, wat resulteert in minder stress!

Lees meer

Goedkoper dan bijles

Zin in saaie bijlessen heeft geen enkle kind. Slimleren is leuker dan bijles en ook nog eens effectief. Daarnaast is Slimleren veel goedkoper dan die dure bijlessen, die al gauw €25 per uur kosten. Slimleren is al te gebruiken vanaf €5,83 per maand!

Volg de voortgang van je kind

Je ontvangt wekelijks een rapport in je mailbox, met een overzicht van de activiteiten van je kind op Slimleren in de afgelopen week. Je ziet de tijdsbesteding, de behaalde resultaten en krijgt inzicht in het begrip per geoefend onderwerp.

Lees meer
Probeer nu gratis
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis