Thuis oefenen

Met Slimleren oefent uw kind thuis op een interactieve manier de stof die in de les aan bod komt. Slimleren biedt extra uitleg, videocolleges en oefenvragen over de onderwerpen waar uw kind moeite mee heeft! Zo voorkomt u een achterstand en helpt u uw kind met minder moeite betere resultaten te halen!

Lees meer

Meer zelfvertrouwen

Slimleren past het niveau van de oefeningen automatisch aan naar het niveau van uw kind. Door op het juiste niveau te worden uitgedaagd zal uw kind vanzelf meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

Leuker leren

Door op een leuke manier te oefenen ervaart uw kind meer plezier tijdens het leren. Mini-games, het sparen van diamanten en het verzamelen van sterren zorgt voor een vrolijke en plezierige manier van leren.

Lees meer

Betere cijfers

Doordat kinderen gemotiveerder zijn tijdens het leren en omdat de oefeningen zich aanpassen naar het niveau van ieder kind bereidt ieder kind zich veel beter voor op toetsen, wat resulteert in betere rapportcijfers!

Lees meer

Minder stress

Met Slimleren hou je gemakkelijk de voortgang bij en zie je voor het toetsmoment welke onderwerpen nog wat extra aandacht nodig hebben. Zo bereidt iedere kind zich perfect voor op iedere toets wat resulteert in minder stress voor toetsen!

Lees meer

Goedkoper dan bijles

Bijlessen zijn vaak duur en lang niet altijd even effectief. Onze bewezen onderwijsmethode zorgt voor een effectieve en leuke manier van leren, zo kun je met meer plezier hogere cijfers halen! En dat voor maar €5,85 per maand!

Lees meer

Volg de voortgang van je kind

Je ontvangt wekelijks een rapport in je mailbox, met een overzicht van de activiteiten van je kind op Slimleren in de afgelopen week. Je ziet de tijdsbesteding, de behaalde resultaten en krijgt inzicht in het begrip per geoefend onderwerp.

Lees meer
Voor alle leerlingen vanaf groep 7 van de basisschool t/m klas 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis