Probeer Slimleren nu gratis in de klas

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

Bent u docent? Laat uw leerlingen nu gratis en vrijblijvend kennismaken met Slimleren

  • Voor leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en voor leerlingen in klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school
  • Het digitale oefensysteem dat aansluit op alle methodes van Wiskunde, Nederlands, Engels en Rekenen.
  • Beoordeeld door gebruikers met gemiddeld een 9,6

Slimleren is een educatief platform waar scholieren op een effectieve en motiverende manier de onderwerpen die in de les aan bod komen kunnen leren en oefenen, thuis of op school. Leerlingen die gebruik maken van Slimleren ervaren het als leuk en leerzaam, resulterend in hogere cijfers.

Ik wil gratis toegang voor mijn leerlingen
Deze gratis introductie voor uw leerlingen is volledig vrijblijvend.

Oefenen voor leerlingen

Leerlingen hebben met Slimleren toegang tot meer dan 60.000 oefeningen over honderden onderwerpen van de kernvakken. U zult versteld staan van de motivatie van uw leerlingen als u ze met het speelse maar leerzame oefensysteem van Slimleren aan het werk ziet! U kunt Slimleren inzetten als oefensysteem tijdens de les of als huiswerktool en de leerlingen kunnen met Slimleren altijd de lesstof thuis oefenen en zich beter voorbereiden op de toetsen.

Inzicht voor docenten

Via het gebruiksvriendelijke docentendashboard kunt u in één oogopslag zien hoe alle leerlingen presteren; op individueel niveau en op klassikaal niveau. Zo bent u in staat om zonder extra tijdsinvestering de leerlingen op de voet te volgen en waar nodig extra begeleiding te bieden. Het resultaat: betere rapportcijfers!

Na de 30 dagen gratis toegang?

Na de gratis introductieperiode van 30 dagen kan de ouder zelf besluiten om een lidmaatschap te nemen op Slimleren voor thuis. Ook heeft de school de mogelijkheid om per sectie licenties af te nemen voor Slimleren tegen een sterk gereduceerd tarief. De introductieperiode is vrijblijvend en bedoeld om leerlingen kennis te laten maken met het leukste en leerzaamste oefensysteem van Nederland.

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis