Slimleren Brugklas

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

Slimleren in de brugklas: wat heb je eraan?

Slimleren in de brugklas!

Zit uw kind in de brugklas en heeft hij of zij weleens moeite met de lesstof? Brugklasleerlingen kunnen met Slimleren op hun eigen niveau en in eigen tempo de lesstof oefenen. Zo kan uw kind gemakkelijk wennen aan het tempo dat toch een stuk hoger ligt op de middelbare school. Slimleren is daarmee een zeer waardevolle en leuke aanvulling op het huiswerk.

De belangrijkste vakken

Met Slimleren leer en oefen je de lesstof van de kernvakken: Wiskunde, Nederlands, Engels en Rekenen. Het begrip van deze vakken is volgens het ministerie van OCW de belangrijkste graadmeter voor succes in het vervolgonderwijs en op de arbeidsmarkt. En daar zijn wij het mee eens. Door veel te oefenen met deze vakken legt uw kind een sterke kennisbasis voor de rest van zijn of haar leven.

Betere resultaten op school

Het adaptieve systeem van Slimleren zorgt ervoor dat uw kind op zijn of haar eigen niveau oefent en van daaruit stappen omhoog zal maken. Uw kind zal snel zien welke onderdelen nog extra aandacht nodig hebben en zal daarin geholpen worden door de slimme software van Slimleren. Zo haalt uw kind met Slimleren het maximale uit zichzelf.

Hoe wordt Slimleren beoordeeld?

Leerlingen en ouders die Slimleren gebruiken beoordelen het systeem als zeer goed. Zowel de kwaliteit van de uitleg en oefeningen als de kwaliteit van de software wordt hoog gewaardeerd. Gelukkig hebben wij niet voor niets al onze aandacht en focus gestopt in het ontwikkelen van het slimste oefensysteem, zodat al onze scholieren steeds slimmer worden

Probeer nu gratis
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis