Slimleren Groep 7

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

Slimleren in groep 7: wat heb je eraan?

Slimleren in groep 7!

Zit uw kind in groep 7 en is extra oefenen voor spelling, grammatica, Engels of rekenen geen slecht idee? Met het bewezen oefenprogramma van Slimleren oefent uw kind op een effectieve en leuke manier de lesstof, resulterend in meer leerplezier en betere resultaten. Op de juiste manier oefenen, baart nou eenmaal kunst. U kunt Slimleren nu een maand gratis uitproberen.

De belangrijkste vakken

Met Slimleren leer en oefen je de lesstof van de belangrijkste vakken: Taal, Rekenen en Engels. Door goed te oefenen met deze vakken legt uw kind een sterke kennisbasis voor de rest van zijn of haar leven. Het adaptieve systeem zorgt ervoor dat uw kind op eigen niveau oefent en uiteindelijk het maximale uit zichzelf haalt.

Betere resultaten op school

Sommige leerlingen hebben aan één blik op de lesstof voldoende, terwijl anderen er keihard voor moeten werken. Extra oefenen is voor die laatste groep de beste manier om het schooljaar alsnog op een mooie manier af te kunnen sluiten. Het slimme oefensysteem van Slimleren zorgt ervoor dat uw kind alle lesstof onder de knie krijgt op eigen tempo. Het resultaat? Betere cijfers op school.

Hoe wordt Slimleren beoordeeld?

Leerlingen en ouders die Slimleren gebruiken beoordelen het systeem als zeer goed. Zowel de kwaliteit van de uitleg en oefeningen als de kwaliteit van de software wordt hoog gewaardeerd. Gelukkig hebben wij niet voor niets al onze aandacht en focus gestopt in het ontwikkelen van het slimste oefensysteem, zodat al onze scholieren steeds slimmer worden.

Probeer nu gratis
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis