Slimleren Groep 8

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

Slimleren in groep 8: wat heb je eraan?

Slimleren in groep 8!

Zit uw kind in groep 8 en zou af en toe wat extra oefenen voor spelling, grammatica, Engels of rekenen geen slecht idee zijn? Of bereidt uw kind zich voor op de CITO toets? Met het bewezen oefenprogramma van Slimleren oefent uw kind op een effectieve en leuke manier, resulterend in meer leerplezier en betere resultaten. Op de juiste manier oefenen, baart nou eenmaal kunst. U kunt Slimleren nu een maand gratis uitproberen.

De belangrijkste vakken

Met Slimleren leer en oefen je de lesstof van de belangrijkste vakken: Taal, Rekenen en Engels. Door goed te oefenen met deze vakken legt uw kind een sterke kennisbasis voor de rest van zijn of haar leven. Het adaptieve systeem zorgt ervoor dat uw kind het maximale uit zichzelf haalt en met meer zelfvertrouwen naar school gaat.

Betere resultaten op school

Wij bieden uw kind toegang tot de beste leerstof en de leukste oefeningen die naadloos aansluiten op de lesstof van uw kind. Uw kind zal snel zien welke onderdelen nog extra aandacht nodig hebben en zal daarin geholpen worden door de slimme software van Slimleren. Zo haalt uw kind met Slimleren het maximale uit zichzelf.

Hoe wordt Slimleren beoordeeld?

Leerlingen en ouders die Slimleren gebruiken beoordelen het systeem als zeer goed. Zowel de kwaliteit van de uitleg en oefeningen als de kwaliteit van de software wordt hoog gewaardeerd. Gelukkig hebben wij niet voor niets al onze aandacht en focus gestopt in het ontwikkelen van het slimste oefensysteem, zodat al onze scholieren steeds slimmer worden.

Probeer nu gratis
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis