Slimleren Nederlands

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

Slimleren Nederlands: wat heb je eraan?

Betere resultaten voor Nederlands

Heeft uw kind moeite met de grammatica, spelling of taalschat van de Nederlandse taal? Met Slimleren leren en oefenen leerlingen alle onderdelen op een effectieve en leuke manier. Het adaptieve systeem zorgt ervoor dat uw kind het maximale uit zichzelf haalt en met meer vertrouwen naar school gaat. Slimleren Nederlands is er voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.

Volg de indeling van je schoolboek

Het oefenprogramma van Slimleren sluit naadloos aan op alle methodes van Nederlands: Talent, Nieuw Nederlands, Op Niveau, en meer. Docenten vinden Slimleren mede daarom een goed systeem om de lesstof mee te oefenen. Slimleren is speciaal ontwikkeld voor scholieren en ontworpen om het leren zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Volg de voortgang van je kind

U ontvangt wekelijks een rapport in uw mailbox met een overzicht van de activiteiten van uw kind op Slimleren in de afgelopen week. U ziet de tijdsbesteding, de behaalde resultaten en krijgt inzicht in het begrip per geoefend onderwerp. Zo houdt u de voortgang van uw kind gemakkelijk in de gaten.

Probeer nu gratis
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis