Veelgestelde vragen

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

 • Voor wie is Slimleren ontwikkeld?
  Met Slimleren hebben leerlingen toegang tot uitleg en oefeningen van de kernvakken voor de 1e, 2e en 3e klas van het vmbo, havo en vwo en de 4e klas van het vmbo.
 • Welke vakken kan ik oefenen?
  De volgende stof is beschikbaar:
  - Wiskunde: alle lesstof (375 onderwerpen met uitleg, 35.000+ oefeningen met uitwerkingen)
  - Nederlands: domeinen Spelling, Grammatica en Taalschat (150 onderwerpen met uitleg, 15.000+ oefeningen met uitwerkingen)
  - Engels: domeinen Grammar en Vocabulary (100 onderwerpen met uitleg, 10.000+ oefeningen met uitwerkingen)
 • Sluit Slimleren aan op mijn schoolboek?
  Ja, de onderwerpen die je kunt leren en oefenen met Slimleren sluiten naadloos aan op je schoolboek. Je kunt zelfs aan de hand van jouw schoolboek de leer- en oefenstof sorteren, zodat je helemaal niet meer hoeft te zoeken.
 • Oefen ik dezelfde opdrachten als in mijn boek staan?
  De onderwerpen die je kunt leren en oefenen met Slimleren zijn anders dan in je boek zijn, maar lijken er erg op. Zo weet je zeker dat je je goed voorbereid op de toetsen en echt datgene oefent dat jij moet begrijpen voor de toets!
 • Is dit voor thuis of voor op school?
  Je kunt Slimleren zelfstandig gebruiken, of dat nou thuis, bij een vriend of vriendin of op een computer op school is. Je hebt alleen internet en een computer, laptop of tablet nodig. Het programma is ontworpen voor leerlingen om het helemaal zelfstandig te gebruiken. Scholen kunnen ook licenties aanschaffen voor leerlingen.
 • Hoe kan ik me aanmelden voor Slimleren?
  Door op de knop Bestel nu te klikken. Je kunt vervolgens kiezen welk lidmaatschap je wilt en direct het lidmaatschap afnemen. Na de betaling heb je direct toegang tot alle leer- en oefenstof en functionaliteiten van Slimleren.
 • Is dit anoniem of weet school dat ik dit gebruik?
  Als jij jezelf aanmeldt voor Slimleren dan maak je gewoon een eigen account aan en heeft niemand inzicht in jouw voortgang en resultaten. Als jouw account wordt aangeboden door school of je bijlesinstantie, dan kan je docent jouw resultaten volgen om je zo ook in de lessen beter te begeleiden en extra uitleg te geven waar nodig.
 • Betaal ik veilig?
  Ja, de betaling vindt altijd plaats in een beveiligde omgeving van betaalprovider Adyen. Zo kan er niets misgaan en kun je veilig je lidmaatschap op Slimleren zeker stellen.
 • Wordt het lidmaatschap automatisch verlengd?
  Ja, ieder lidmaatschap op Slimleren is een doorlopend lidmaatschap en wordt automatisch verlengd tenzij het lidmaatschap wordt opgezegd.

  Doorlopend maandlidmaatschap: Binnen dit lidmaatschap betaalt de bezoeker bij de afname direct voor 1 maand toegang. Dit lidmaatschap is altijd direct opzegbaar. Dat wil zeggen dat de gebruiker na opzegging nog toegang houdt tot het moment dat er een nieuwe afschrijving plaats zou vinden bij een nog actief lidmaatschap. Indien er nog 10 dagen toegang over is binnen de reeds betaalde lidmaatschapstermijn, vindt de incasso plaats voor de volgende maand bij actieve (niet opgezegde) accounts.

  Doorlopend jaarlidmaatschap: Binnen dit lidmaatschap betaalt de bezoeker bij de afname direct voor 12 maanden toegang. Dit lidmaatschap is altijd direct opzegbaar. Dat wil zeggen dat de gebruiker na opzegging nog toegang houdt tot het moment dat er een nieuwe afschrijving plaats zou vinden bij een nog actief lidmaatschap. Indien er nog 10 dagen toegang over is binnen de reeds betaalde lidmaatschapstermijn, vindt de incasso plaats voor de volgende 12 maanden bij actieve (niet opgezegde) accounts.
 • Zijn er verborgen kosten?
  Nee, die zijn er niet. Op de lidmaatschapspagina staat precies uitgelegd wat de kosten zijn voor toegang tot alle leer- en oefenstof en functionaliteiten van Slimleren. Je zult nooit later meer hoeven te betalen.
 • Hoe beëindig ik mijn lidmaatschap?
  Je kunt het lidmaatschap opzeggen via Menu --> Persoonsgegevens --> Lidmaatschap opzeggen.
Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis