Volg de voortgang van je kind

Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school

Volg de voortgang van je kind

Als ouder wil je weten hoe het met je kind gaat op ​de middelbare ​ school. Juist ook tussen de rapporten door wil je weten hoe je kind zich ontwikkelt. Daarom heb​ben wij Slimleren​ voor thuisgebruik gemaakt​ en kun je met Slimleren de voortgang van je kind volgen via het overzichtelijke weekrapport.

Tijdsbesteding

Iedere ouder vindt het belangrijk dat zijn kind ook daadwerkelijk met Slimleren aan de slag gaat. In het weekrapport kunt u zien wat de tijdsbesteding van uw kind is geweest aan Slimleren in de afgelopen week, en de week daarvoor. Geef uw kind als het nodig is een extra duwtje in de rug, zodat er geoefend wordt en het rapport verbetert.

Prestaties

Voor ieder onderwerp kan uw kind sterren verdienen: een bronzen ster als het nog niet zo heel erg goed gaat, een zilveren ster als hij of zij hert al aardig begrijpt en een gouden ster als het eigenlijk niet beter kan! U ziet in het rapport hoeveel sterren en welke sterren er zijn behaald in de afgelopen week.

Resultaten

Uw kind kan met Slimleren verschillende onderwerpen oefenen voor de vakken Nederlands, Engels, wiskunde en rekenen. In het weekrapport wordt duidelijk per vak weergegeven welke onderwerpen uw kind heeft geoefend in de afgelopen week, en wat het behaalde resultaat is voor ieder onderwerp.

Probeer nu gratis
Voor alle leerlingen in groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1, 2, 3 & 4 van de middelbare school.
Probeer nu gratis