Bijles rekenen

Met Slimleren zijn saaie bijlessen verleden tijd; oefen nu op een veel efficiëntere, leukere en goedkopere manier de stof waar jij moeite mee hebt.

Bijles rekenen

Niet iedereen wordt geboren als rekenwonder. Toch is het heel goed mogelijk om op school prima cijfers te halen. Het volgen van een bijles rekenen maakt bijvoorbeeld al een groot verschil. Wanneer een vak geen aangeboren talent is, zorgen bijlessen er namelijk voor dat je de stof uiteindelijk toch goed begrijpt.

Een goed begrip is wat de basis vormt voor goede cijfers. Bij Slimleren weten we dit als geen ander en bieden we je de keuze uit gevarieerde oefenstof die je helpt om daadwerkelijk beter te worden in een vak. Je kunt onze bijles rekenen bijvoorbeeld heel gemakkelijk online volgen, zodat je thuis op toegankelijke wijze extra in jezelf kunt investeren.

Bijles rekenen klas 1 t/m 4 middelbare school

De lessen op de website van Slimleren zijn gericht op klas 1 tot en met 4 van de middelbare school. Een cruciale fase, waarin je de basis legt voor je opleiding en de vervolgrichting die je gaat kiezen. Om je opties zo breed mogelijk te houden, is het van belang alle vakken op zijn minst redelijk te beheersen. Je wilt later immers niet je gewenste studie en droombaan mislopen, omdat je bij één vak steken hebt laten vallen!

Wanneer je van jezelf weet dat je moeite hebt met rekenen, is het daarom verstandig om jezelf bij te spijkeren met de oefenstof van Slimleren. Het volgen van onze online bijles zorgt ervoor dat je op school makkelijker meekomt en geen achterstand oploopt ten opzichte van de rest van de klas. Zo bespaar je op lange termijn juist tijd, omdat je sneller klaar bent met je huiswerk en het je allemaal makkelijker afgaat.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken met Slimleren? Probeer het nu 1 week gratis en vrijblijvend uit.

De voordelen van onze bijles rekenen

Natuurlijk zijn er tegenwoordig meer websites waar je online een bijles rekenen kunt volgen. Maar wat zijn nu de voordelen van de aanpak van Slimleren? Zeer uniek aan onze aanpak is de directe uitleg tijdens het oefenen. Zeker bij een vak als rekenen draait het niet om het eindeloos uit je hoofd leren van theorie, maar juist om het begrijpen ervan. Onze directe uitleg zorgt ervoor dat je bij een fout altijd weet waarom het misging en wat je in het vervolg anders kunt doen.

Wij houden je continu op de hoogte van je progressie, zodat je per thema ziet wat je score is en altijd een poging kunt ondernemen om deze te verbeteren. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Tijdens de bijles kun je altijd klikken op aanvullende informatie. Natuurlijk sluit deze naadloos aan op jouw schoolboeken, zodat je zeker weet dat je hoge ogen gooit tijdens de eerstvolgende toets!

Bewezen resultaat door online bijlessen

Inmiddels is Slimleren al enkele jaren actief in Nederland en dat is zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. Vele duizenden leerlingen hebben zich inmiddels aangesloten bij ons lesplatform de verwachting is dat dit aantal in de nabije toekomst alleen maar verder toe zal nemen. Vele leerlingen blijven ook terugkomen, omdat de bijlessen bewezen effectief zijn en succes op school opleveren. s

De effectiviteit van de lessen blijkt onder meer uit een grootschalig onderzoek onder leerlingen, dat eerder dit jaar werd uitgevoerd. Liefst driekwart van de leerlingen gaf aan meer plezier te hebben in het leren én meer vertrouwen te hebben in een mooi toetsresultaat sinds het volgen van bijlessen via Slimleren.

Gratis proefweek bijles rekenen

Een bijles rekenen volgen op de website van Slimleren is dan ook een uitstekend idee als je op zoek bent naar extra motivatie en goede cijfers op school. De eerste week lidmaatschap is bovendien helemaal gratis! Wil je meer weten over onze bijlessen? Neem dan contact met ons op en stuur een mailtje naar info@slimleren.nl.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken met Slimleren? Probeer het nu 1 week gratis en vrijblijvend uit.

Wat is Slimleren nou eigenlijk?

Met Slimleren oefen je online voor de vakken waar je nog wat moeite mee hebt, waar en wanneer je maar wilt. Theorie-uitleg, video-colleges, vuistregels en meer helpen jou om de stof sneller te begrijpen. Daarnaast krijg je bij ieder fout gegeven antwoord direct een heldere uitleg hoe je de vraag het beste kunt oplossen. Zo leer je sneller en effectiever; dat is pas Slimleren!

Waarom kiezen voor Slimleren?

Onderdeel worden van ons multidisciplinaire team? Dat kan! We zijn op zoek naar starters in de zorg, maar ook naar medisch specialisten en GZ-psychologen. Eén ding staat daarbij vast: je vult je functie anders in dan je gewend bent. Vind de vacature die bij je past en solliciteer!

Leuk leren!?

Leren wordt leuker met Slimleren! Verzamel diamanten, speel mini-games en bereik gouden resultaten.

Goedkoper dan bijles

Slimleren is niet alleen leuker, maar ook veel goedkoper. Voor de prijs van 30 min bijles krijg je een hele maand Slimleren, al vanaf €8,95.

Geen stress

Met Slimleren houd je eenvoudig je voortgang bij en bereid je je optimaal voor op toetsen. Geen verrassingen meer!

Betere schoolresultaten

Ervaar volledig adaptieve programma's door ons. Ons systeem speelt slim in op jouw uitdagingen. Leuker én effectiever leren!

Slimleren is er voor iedereen

Met Slimleren oefen je online voor de vakken waar je nog wat moeite mee hebt, waar en wanneer je maar wilt. Theorie-uitleg, video-colleges, vuistregels en meer helpen jou om de stof sneller te begrijpen. Onze programma's zijn gericht op leerlingen van groep 5 tot en met groep 8 van de basisschool en klas 1 tot en met klas 3 van de middelbare school. Of je nu wat moeite hebt met een bepaald vak, of juist vooruit wilt werken; Slimleren is er voor iedereen.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.