Basisschool

Oefen op een leuke manier met Rekenen, Spelling, Taal en meer!

Heeft uw kind op de basisschool moeite met sommige onderdelen van Rekenen, Spelling, Taal, Engels of Topografie? Of vind hij of zij het gewoon leuk om veel te oefenen met deze vakken en slimmer te worden? Dan bent u bij Slimleren aan het juiste adres! Ons oefenprogramma is speciaal ontworpen om leerlingen op een leuke en effectieve manier de lesstof onder de knie te laten krijgen.

Vanaf groep 5 tot en met groep 8.

In de laatste vier leerjaren van de basisschool kan uw kind gebruik maken van ons oefenprogramma. Met Slimleren kun je namelijk voor Rekenen, Taal, Spelling, Engels en Topografie met ieder leerdoel dat je op school behandeld aan de slag. Zo legt uw kind een uitstekende basis voor deze belangrijke vakken en kan hij of zij zonder zorgen door naar het volgende leerjaar of de middelbare school.

Wat is Slimleren.nl nou eigenlijk?

Met Slimleren oefen je online je lesstof, waar en wanneer jij wilt. Tijdens het oefenen krijg je direct heldere uitleg na het geven van een antwoord, zodat je meteen van je fouten leert. Zo leer je sneller en haal je hogere cijfers!

Bekijk de video!

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis