Oefenen met rekenen voor basisscholieren

Ben je op zoek naar een manier om je kind met plezier te laten oefenen met rekenen? Laat hem of haar dan met Slimleren beginnen. Daarmee oefent je kind helemaal op het eigen tempo, met directe feedback en leuke spelelementen. En het kan gewoon thuis.

Slimleren voor Basisscholieren

Heeft jouw kind moeite met sommige onderdelen van rekenen, spelling, taal, engels of topografie? Of vindt hij het gewoon leuk om veel te oefenen met deze vakken? Onze thuiswerkprogramma’s voor de basisschool zijn er om jouw kind dat extra zetje in de rug te geven. Slimleren voor middelbare scholieren? Klik hier

Online met rekenen aan de slag

In onze software zitten maar liefst ruim 520 leerdoelen verwerkt. Dat betekent dat alle rekenstof van groep 5, 6, 7 en 8 erin te vinden is. Je kind kan daarmee online rekenen oefenen op alle gebieden, van ‘gewoon’ voor de les tot aan voorbereiden voor de Cito-toets. Met wekelijks trainen gaan de resultaten al snel omhoog. Bekijk hieronder alvast een aantal leerdoelen.

Gaat het goed? Ga vooruit!

Het kan best zijn dat je kind op een gegeven moment niet meer te stoppen is. Als de vragen hem of haar heel goed afgaan, dan worden ze vanzelf moeilijker (en andersom). Dat komt doordat de software zich automatisch op het niveau aanpast. Nog leuker is dat je kind ook alvast een stap vooruit kan doen naar de stof van de middelbare school. Zo blijft rekenen oefenen continu een uitdaging.

Dit maakt Slimleren een goede keuze

Je wilt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt en zonder onvoldoendes het schooljaar door gaat. Maar door lesuitval of weinig motivatie lukt dat soms even niet. En dan is rekenen ook nog eens best een moeilijk vak met getalbegrip en alle tafels. Dankzij de voordelen van ons oefenmateriaal krijgt je kind weer plezier in het leren.

  • Sneller en effectiever leren Dankzij feedback bij ieder fout antwoord, vragen op elk niveau en heldere theorieën
  • Nog geen €10 per maand Daarmee is Slimleren een stuk goedkoper dan bijles of huiswerkbegeleiding
  • Toegang tot alle vakken op elk niveau Een stapje terug of juist alvast vooruit? Alles kan
  • Geen stress meer vlak voor een toets Omdat je kind al bekend is met de stof, ervaart hij of zij minder faalangst
  • Op het eigen tempo werken En daardoor de beste manier om een achterstand of onvoldoende weg te werken
  • Meer plezier in het leren Dankzij leuke spelelementen, zoals minigames en diamanten verzamelen
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.