Over ons

Al sinds 2013 ontwikkelen we digitaal oefenmateriaal voor allerlei vakken. Daarmee laten we kinderen efficiënter en met meer plezier leren. Lees hieronder waar we voor staan en waarom we dit doen.

Slimmer onderwijs betere resultaten

Onze missie is om het onderwijs slimmer te maken. Daarbij maken we gebruik van allerlei digitale mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de directe feedback bij een fout antwoord en het automatisch aanpassen aan het niveau van een kind. Zo helpen we aan de ene kant kinderen met minder moeite en meer plezier betere resultaten te halen. Zij oefenen thuis de vakken waar ze wat extra hulp bij nodig hebben. Aan de andere kant helpen we docenten om efficiënter les te geven. Zij gebruiken het oefenmateriaal van Slimleren in de klas. Ontdek hoe het werkt

Voor iedereen goed onderwijs

Met onze software dragen we bij aan kansengelijkheid in het onderwijs. Dat doen we zo:

Slimleren is voor iedereen betaalbaar

Voor nog geen 10 euro per maand krijgen leerlingen toegang tot alle vakken op alle niveaus. Daardoor is onze software ook bereikbaar voor mensen met een kleinere portemonnee.

Slimleren is makkelijk te gebruiken

Bij ons geen ingewikkelde portals of moeilijke stappen, maar gewoon een overzichtelijk platform waar je kind gemakkelijk doorheen navigeert. Alles werkt intuïtief.

Slimleren is goed te begrijpen

We kiezen overal voor heldere, duidelijke uitleg. Zo raakt je kind niet verstrikt in lastige woorden, maar begrijpt hij of zij de stof snel en zonder moeite.

Op die manier maken we goed onderwijs toegankelijk en bereikbaar voor iedereen. Daarmee zorgen we dat elk kind op school gelijke kansen heeft.

Slimleren in cijfers

Bij Slimleren zijn we dol op cijfers.

 

>10.000

Leerlingen oefenen maandelijks met Slimleren

>500.000

Vragen worden per maand nagekeken

>70.000

Unieke vragen zijn te oefenen met Slimleren

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken met Slimleren? Probeer het nu 1 week gratis en vrijblijvend uit.

Hier staan we voor

Hoe we elke dag het onderwijs slimmer maken? Dat doen we op basis van 3 kernwaarden:

Innovatief

De software is vernieuwend voor het onderwijs en is effectief. Onze inhoudelijkevakspecialisten schrijven de inhoud. Dankzij heldere theorieën, vragen op elk niveau en directe feedback steekt je kind echt iets op van Slimleren.

Vrolijk

We laten zien dat leren plezierig is door met innovatieve software met leuke spelelementen te komen. Daardoor genieten leerlingen op een relaxte manier van hun schooltijd. We doen alles met een knipoog en benaderen alles positief.

Inclusief

Bij ons kan je kind zichzelf zijn. Hij of zij oefent de vaardigheden in een veilige omgeving, waar iedereen welkom en gelijk is. Alles is oké en iedereen is goed zoals hij of zij is. Het maakt niet uit of je minder goed bent in een vak.

Ons team

In 2013 begonnen we Slimleren met 2 vrienden. Inmiddels hebben we 10 jaar ervaring opgedaan, een fantastisch team vak specialisten bij elkaar verzameld, en zijn we dagelijks bezig het Nederlandse onderwijs slimmer te maken. Samen zorgen we continu dat onze software kinderen soepel en ontspannen door hun schooltijd helpt. Oftewel: fluitend het schooljaar door!

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? We staan voor je klaar. Bel ons op 020 - 688 3497 of mail ons via info@slimleren.nl. Dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.