Rekenen oefenen voor middelbare scholieren

Van wortels tot verbanden: rekenen kan een ingewikkeld vak zijn. Heeft je kind wat hulp of extra motivatie nodig? Dan is Slimleren een uitkomst. Met onze software kan je kind online rekenen oefenen met directe feedback en op zijn of haar eigen tempo.

Slimleren voor Middelbare scholieren

Heeft jouw kind moeite met sommige onderdelen van Wiskunde, Nederlands, Engels of rekenen? Of zou hij wel wat extra motivatie kunnen gebruiken? Onze thuiswerkprogramma’s voor de middelbare school zijn er om jouw kind dat extra zetje in de rug te geven. Slimleren voor basisscholieren? Klik hier

Hulp met rekenen van Slimleren

Het vak rekenen op de middelbare school bestaat uit allerlei onderdelen. Een pluspunt van Slimleren is dat alle ruim 110 leerdoelen in ons oefenmateriaal verwerkt zijn. Daardoor kan je kind alle onderwerpen thuis oefenen. Het handige is dat hij of zij dat ook kan doen op basis van het eigen boek, zoals ‘Nu Rekenen’. Alle veelgebruikte methodes zijn namelijk in te stellen. Bekijk hieronder alvast een aantal leerdoelen.

Een stapje terug kan ook

Ons oefenmateriaal is voor elk kind met rekenen op de middelbare school in de eerste, tweede of derde klas, van vmbo tot vwo. Wil je kind even het geheugen opfrissen of een achterstand wegwerken? Dan doet hij of zij gewoon een stapje terug. Met Slimleren kan je namelijk moeiteloos een klas terug of de stof van de basisschool nog eens doorlopen. Omdat de software zich automatisch aan het niveau van je kind aanpast, gebeurt alles op het eigen tempo en maakt hij of zij vanzelf mooie stappen.

Waarom Slimleren kiezen?

Je wilt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt en zonder onvoldoendes het schooljaar door gaat. Maar door lesuitval of weinig motivatie lukt dat soms even niet. En dan is rekenen ook nog eens best een lastig vak met alle verhoudingen en statistieken. Dankzij de voordelen van ons oefenmateriaal krijgt je kind weer plezier in het leren.

  • Sneller en effectiever leren Dankzij feedback bij ieder fout antwoord, vragen op elk niveau en heldere theorieën
  • Nog geen €10 per maand Daarmee is Slimleren een stuk goedkoper dan bijles of huiswerkbegeleiding
  • Toegang tot alle vakken op elk niveau Een stapje terug of juist alvast vooruit? Alles kan
  • Geen stress meer vlak voor een toets Omdat je kind al bekend is met de stof, ervaart hij of zij minder faalangst
  • Op het eigen tempo werken En daardoor de beste manier om een achterstand of onvoldoende weg te werken
  • Meer plezier in het leren Dankzij leuke spelelementen, zoals minigames en diamanten verzamelen
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.