Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Slimleren? Kijk dan eerst hier onder of jouw vraag erbij staat. Of neem contact met ons op

+
-
Voor wie is Slimleren?
Slimleren is er voor leerlingen uit de onderbouw van de middelbare school én leerlingen uit de bovenbouw van de basisschool.

Heb jij dus een kind in de 1e, 2e of 3e klas van de middelbare school? Dan kan hij/zij bij ons Wiskunde, Nederlands & Engels oefenen

Zit jouw kind in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool dan kan hij/zij rekenen, taal, spelling, topografie & engels bij ons oefenen.
+
-
Welke vakken kan ik met Slimleren oefenen?
Slimleren heeft wiskunde, Nederlands & Engels pakketten ontwikkeld voor de middelbare school en rekenen, taal, spelling, topografie en engels pakketten voor de basisschool.

Iedere leerling krijgt tot alle vakken toegang. Heb jij dus een kind in groep 8 die graag wat vooruit wil werken? Dan kan hij/zij gewoon met de stof van de middelbare school aan de slag. Heb je een kind in de 1e klas die moeite heeft met een van de kernvakken? Hij/zij kan dan gerust even terugschakelen naar de basisschool stof.
+
-
Ik weet mijn wachtwoord niet meer!
Via de volgende link kun je gewoon een nieuw wachtwoord aanvragen: ….. Het kan tot 5 minuten duren voordat je de mail ontvangt. Let ook goed op of de mail niet in je spambox terecht komt!
+
-
Wat zijn de kosten van een lidmaatschap?
De kosten op Slimleren verschillen per lidmaatschapstype. Wij bieden maand- / kwartaal- & jaarlidmaatschappen aan. Kijk op deze pagina voor overzicht van de verschillende lidmaatschappen en de prijzen ervan: www.slimleren.nl/registreer
+
-
Wat is de opzegtermijn van Slimleren?
Slimleren hanteert geen opzegtermijn. Je kunt het lidmaatschap op ieder moment zelf opzeggen.
+
-
Mijn schoolboek staat er niet tussen, wat nu?
Dat is helemaal geen probleem. Klik onderaan de pagina op de knop: 'Geen boekindeling' en jouw kind krijgt toegang tot alle lesstof van het betreffende vak. Logisch geordend in domeinen & subdomeinen zodat hij/zij makkelijk het onderwerp kan vinden waar hij/zij wat extra aandacht aan wilt geven.
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.