Topografie oefenen met Slimleren

Wil je dat je kind betere resultaten haalt voor topografie en het vak ook nog eens leuk gaat vinden? Geef hem of haar dan een abonnement op Slimleren. Dan krijgt je kind direct feedback op de vragen en beleeft plezier aan de grappige spelelementen.

Slimleren voor Basisscholieren

Heeft jouw kind moeite met sommige onderdelen van rekenen, spelling, taal, engels of topografie? Of vindt hij het gewoon leuk om veel te oefenen met deze vakken? Onze thuiswerkprogramma’s voor de basisschool zijn er om jouw kind dat extra zetje in de rug te geven. Slimleren voor middelbare scholieren? Klik hier

Online topografie: van Nederland tot de wereld

Topografie is bepaald geen makkie. Alle landen, provincies, hoofdsteden en wateren onthouden vraagt veel van je kind. En dan komt er naast Nederland ook nog eens de rest van Europa, Afrika, Azië en Amerika bij. Met onze software kan hij of zij online topografie oefenen, zodat het weer behapbaar wordt. Alle ruim 150 leerdoelen zijn erin verwerkt en het kan gewoon thuis op zijn of haar eigen tempo. Bekijk hieronder alvast een aantal leerdoelen.

Automatisch op het eigen niveau oefenen

Ons oefenmateriaal voor topografie is voor alle kinderen in groep 5, 6, 7 en 8. Het systeem past zich automatisch op het niveau van je kind aan. Daardoor worden de vragen vanzelf moeilijker als het hem of haar makkelijk af gaat en makkelijker als het nog lastig is. Een stapje terug of vooruit kan dus altijd. Dat houdt topografie oefenen leuk, waardoor de resultaten vanzelf beter worden.

Waarom Slimleren kiezen?

Je wilt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt en zonder onvoldoendes het schooljaar door gaat. Maar door lesuitval of weinig motivatie lukt dat soms even niet. En dan is topografie ook nog eens best een lastig vak met alle wereldsteden en wateren. Dankzij de voordelen van ons oefenmateriaal krijgt je kind weer plezier in het leren.

  • Sneller en effectiever leren Dankzij feedback bij ieder fout antwoord, vragen op elk niveau en heldere theorieën
  • Nog geen €10 per maand Daarmee is Slimleren een stuk goedkoper dan bijles of huiswerkbegeleiding
  • Toegang tot alle vakken op elk niveau Een stapje terug of juist alvast vooruit? Alles kan
  • Geen stress meer vlak voor een toets Omdat je kind al bekend is met de stof, ervaart hij of zij minder faalangst
  • Op het eigen tempo werken En daardoor de beste manier om een achterstand of onvoldoende weg te werken
  • Meer plezier in het leren Dankzij leuke spelelementen, zoals minigames en diamanten verzamelen
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.