Engels oefenen voor basisscholieren

Vind je kind Engels maar lastig en wil je hem of haar wat extra ondersteuning geven? Dan is het oefenmateriaal van Slimleren een goede keuze. De directe feedback en grappige spelelementen zorgen ervoor dat online Engels oefenen zelfs leuk wordt.

Slimleren voor Basisscholieren

Heeft jouw kind moeite met sommige onderdelen van rekenen, spelling, taal, engels of topografie? Of vindt hij het gewoon leuk om veel te oefenen met deze vakken? Onze thuiswerkprogramma’s voor de basisschool zijn er om jouw kind dat extra zetje in de rug te geven. Slimleren voor middelbare scholieren? Klik hier

Hulp met Engels van Slimleren

Op de basisschool leert je kind al van alles bij het vak Engels. Denk bijvoorbeeld aan klokkijken, vragen stellen en hoeveelheden uitdrukken. Het fijne is dat in onze software alle ruim 50 leerdoelen van groep 5, 6, 7 en 8 verwerkt zitten. Zo komen alle onderwerpen nog eens voorbij of focust je kind op een paar onderdelen die nu nog moeilijk zijn. Gewoon thuis en op het eigen tempo. Bekijk hieronder alvast een aantal leerdoelen.

Werk alvast vooruit

Als je kind het eenmaal onder de knie heeft, worden de vragen vanzelf moeilijker. Of juist makkelijker als het nog lastig is. De software past zich namelijk automatisch op het niveau aan. Daardoor voelt leren altijd plezierig. Nog een pluspunt: je kind kan ook alvast de stap zetten naar de Engelse stof van de middelbare school. Zo blijft online Engels oefenen leuk.

Daarom kies je voor Slimleren

Je wilt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt en zonder onvoldoendes het schooljaar door gaat. Maar door lesuitval of weinig motivatie lukt dat soms even niet. En dan is Engels ook nog eens best een lastig vak met alle werkwoordstijden en twijfelwoorden. Dankzij de voordelen van ons oefenmateriaal krijgt je kind weer plezier in het leren.

  • Sneller en effectiever leren Dankzij feedback bij ieder fout antwoord, vragen op elk niveau en heldere theorieën
  • Nog geen €10 per maand Daarmee is Slimleren een stuk goedkoper dan bijles of huiswerkbegeleiding
  • Toegang tot alle vakken op elk niveau Een stapje terug of juist alvast vooruit? Alles kan
  • Geen stress meer vlak voor een toets Omdat je kind al bekend is met de stof, ervaart hij of zij minder faalangst
  • Op het eigen tempo werken En daardoor de beste manier om een achterstand of onvoldoende weg te werken
  • Meer plezier in het leren Dankzij leuke spelelementen, zoals minigames en diamanten verzamelen
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.