Taal oefenen voor basisscholieren

Wil je dat je kind met plezier hogere cijfers haalt voor taal op de basisschool? Test de software van Slimleren dan eens uit. De directe feedback en spelelementen maken online taal oefenen leuk én leerzaam. En het kan gewoon thuis.

Slimleren voor Basisscholieren

Heeft jouw kind moeite met sommige onderdelen van rekenen, spelling, taal, engels of topografie? Of vindt hij het gewoon leuk om veel te oefenen met deze vakken? Onze thuiswerkprogramma’s voor de basisschool zijn er om jouw kind dat extra zetje in de rug te geven. Slimleren voor middelbare scholieren? Klik hier

Online met taal aan de slag

Zinsontleding, woordsoorten, grammatica: taal is een breed vak. Wil je kind een bepaald onderdeel van taal extra oefenen of juist alle onderwerpen doorlopen? Goed nieuws: met Slimleren kan het allebei. Ons oefenmateriaal bevat namelijk alle ruim 120 leerdoelen van groep 5, 6, 7 en 8. Bekijk hieronder alvast een aantal leerdoelen.

Of zet alvast een stap vooruit

Heeft je kind de smaak helemaal te pakken? Dan kan hij of zij alvast vooruit werken. Dat betekent niet alleen een groep hoger, maar ook een stap naar de stof van de middelbare school, waar taal in Nederlands verandert. De software past zich automatisch aan het niveau van je kind aan, dus hij of zij gaat vanzelf hogerop en zo fluitend het schooljaar door.

De voordelen van Slimleren

Je wilt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt en zonder onvoldoendes het schooljaar door gaat. Maar door lesuitval of weinig motivatie lukt dat soms even niet. En dan is taal ook nog eens best een lastig vak met alle grammaticaregels en zinsontleding. Dankzij de voordelen van ons oefenmateriaal krijgt je kind weer plezier in het leren.

  • Sneller en effectiever leren Dankzij feedback bij ieder fout antwoord, vragen op elk niveau en heldere theorieën
  • Nog geen €10 per maand Daarmee is Slimleren een stuk goedkoper dan bijles of huiswerkbegeleiding
  • Toegang tot alle vakken op elk niveau Een stapje terug of juist alvast vooruit? Alles kan
  • Geen stress meer vlak voor een toets Omdat je kind al bekend is met de stof, ervaart hij of zij minder faalangst
  • Op het eigen tempo werken En daardoor de beste manier om een achterstand of onvoldoende weg te werken
  • Meer plezier in het leren Dankzij leuke spelelementen, zoals minigames en diamanten verzamelen
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.