Spelling oefenen voor basisscholieren

Je kind zit op de basisschool en je wilt graag dat hij of zij betere resultaten haalt voor spelling. Herkenbaar? Laat hem of haar dan het oefenmateriaal van Slimleren gebruiken. Daarmee kan je kind thuis op het eigen tempo online spelling oefenen.

Slimleren voor Basisscholieren

Heeft jouw kind moeite met sommige onderdelen van rekenen, spelling, taal, engels of topografie? Of vindt hij het gewoon leuk om veel te oefenen met deze vakken? Onze thuiswerkprogramma’s voor de basisschool zijn er om jouw kind dat extra zetje in de rug te geven. Slimleren voor middelbare scholieren? Klik hier

Ons online oefenmateriaal voor spelling

Bij spelling komt heel wat kijken, van grammatica tot werkwoorden. Op welk gebied je kind ook wil bijspijkeren: met Slimleren kan het. Alle ruim 130 leerdoelen van groep 5, 6, 7 en 8 zitten namelijk in de software verwerkt. Dankzij directe feedback en leuke spelelementen oefent je kind met plezier en volgen de hogere cijfers vanzelf. Bekijk hieronder alvast een aantal leerdoelen.

Alvast een stap vooruit kan ook

Een ander pluspunt van Slimleren is dat het oefenmateriaal zich automatisch op het niveau van je kind aanpast. De vragen worden makkelijker als hij of zij wat moeite heeft en moeilijker als het heel goed gaat. Is je kind een spellinggoeroe geworden? Dan zet hij of zij eenvoudig een stap vooruit naar de stof van de middelbare school, waar spelling in het vak Nederlands verandert.

Alle pluspunten van Slimleren op een rij

Je wilt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt en zonder onvoldoendes het schooljaar door gaat. Maar door lesuitval of weinig motivatie lukt dat soms even niet. En dan is spelling ook nog eens best een moeilijk vak met alle regels voor werkwoordspelling en twijfelwoorden. Dankzij de voordelen van ons oefenmateriaal krijgt je kind weer plezier in het leren.

  • Sneller en effectiever leren Dankzij feedback bij ieder fout antwoord, vragen op elk niveau en heldere theorieën
  • Nog geen €10 per maand Daarmee is Slimleren een stuk goedkoper dan bijles of huiswerkbegeleiding
  • Toegang tot alle vakken op elk niveau Een stapje terug of juist alvast vooruit? Alles kan
  • Geen stress meer vlak voor een toets Omdat je kind al bekend is met de stof, ervaart hij of zij minder faalangst
  • Op het eigen tempo werken En daardoor de beste manier om een achterstand of onvoldoende weg te werken
  • Meer plezier in het leren Dankzij leuke spelelementen, zoals minigames en diamanten verzamelen
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.