Nederlands oefenen met Slimleren

Heeft je kind een steuntje in de rug of wat extra motivatie nodig voor Nederlands op de middelbare school? Ga dan aan de slag met Slimleren. Daarmee kan je kind op een leuke manier online Nederlands oefenen. Gewoon thuis op zijn of haar eigen tempo.

Slimleren voor Middelbare scholieren

Heeft jouw kind moeite met sommige onderdelen van Wiskunde, Nederlands, Engels of rekenen? Of zou hij wel wat extra motivatie kunnen gebruiken? Onze thuiswerkprogramma’s voor de middelbare school zijn er om jouw kind dat extra zetje in de rug te geven. Slimleren voor basisscholieren? Klik hier

Online met Nederlands aan de slag

Van Engelse grammatica tot Engelse werkwoorden oefenen: met de ruim 80 leerdoelen in de categorieën Grammar en Vocabulary kan het allemaal. Leert je kind het liefst met het eigen boek? Dan stelt hij of zij dat gewoon in, onder andere voor de veelgebruikte methodes ‘Stepping Stones’ of ‘New Interface’. Bekijk hieronder alvast een aantal leerdoelen.

Liever een stapje terug?

Onze software voor Nederlands is voor iedereen in klas 1 tot en met 3 op alle niveaus, van vmbo tot havo en vwo. Het programma past zich automatisch aan het niveau van je kind aan. Dus als het systeem merkt dat de vragen te moeilijk zijn, dan worden ze vanzelf makkelijker en andersom. Wil je kind liever een stapje terug naar de stof van de basisschool? Dan is het een goed idee om nog even bij te spijkeren met onze modules voor de vakken taal en spelling.

Daarom kies je voor Slimleren

Je wilt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt en zonder onvoldoendes het schooljaar door gaat. Maar door lesuitval of weinig motivatie lukt dat soms even niet. En dan is Nederlands ook nog eens best een lastig vak met alle grammatica en spellingsregels. Dankzij de voordelen van ons oefenmateriaal krijgt je kind weer plezier in het leren.

  • Sneller en effectiever leren Dankzij feedback bij ieder fout antwoord, vragen op elk niveau en heldere theorieën
  • Nog geen €10 per maand Daarmee is Slimleren een stuk goedkoper dan bijles of huiswerkbegeleiding
  • Toegang tot alle vakken op elk niveau Een stapje terug of juist alvast vooruit? Alles kan
  • Geen stress meer vlak voor een toets Omdat je kind al bekend is met de stof, ervaart hij of zij minder faalangst
  • Op het eigen tempo werken En daardoor de beste manier om een achterstand of onvoldoende weg te werken
  • Meer plezier in het leren Dankzij leuke spelelementen, zoals minigames en diamanten verzamelen
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.