Engels oefenen voor middelbare scholieren

Wil je dat je kind met plezier betere resultaten haalt voor Engels op de middelbare school? Laat hem of haar dan Slimleren eens uitproberen. Dankzij de directe feedback en leuke spelelementen wordt online Engels oefenen een feest.

Slimleren voor Middelbare scholieren

Heeft jouw kind moeite met sommige onderdelen van Wiskunde, Nederlands, Engels of rekenen? Of zou hij wel wat extra motivatie kunnen gebruiken? Onze thuiswerkprogramma’s voor de middelbare school zijn er om jouw kind dat extra zetje in de rug te geven. Slimleren voor basisscholieren? Klik hier

Ons oefenmateriaal voor Engels

Het Engels programma van Slimleren bevat de onderdelen Grammar & Vocabulary. In totaal zijn er ruim 80 leerdoelen te oefenen. De indelingen van de meest gebruikte methodes, waaronder `Stepping Stones` & `New Interface`, zijn voor dit vak in te stellen.

Nog even terug naar de basisschoolstof

Ons oefenmateriaal is voor iedereen in de brugklas tot en met de derde klas op alle niveaus, van vmbo tot vwo. Het is ideaal om een achterstand van Engels weg te werken, omdat je kind ook een stapje terug kan doen, bijvoorbeeld naar de basisschoolstof. Het fijne is dat de software zich automatisch aan zijn of haar niveau aanpast. Zo kan je kind beginnen met de stof van de basisschool en dan automatisch steeds een stapje omhoog gaan.

De voordelen van Slimleren

Je wilt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt en zonder onvoldoendes het schooljaar door gaat. Maar door lesuitval of weinig motivatie lukt dat soms even niet. En dan is Engels ook nog eens best een lastig vak met alle werkwoordstijden en grammaticaregels. Dankzij de voordelen van ons oefenmateriaal krijgt je kind weer plezier in het leren.

  • Sneller en effectiever leren Dankzij feedback bij ieder fout antwoord, vragen op elk niveau en heldere theorieën
  • Nog geen €10 per maand Daarmee is Slimleren een stuk goedkoper dan bijles of huiswerkbegeleiding
  • Toegang tot alle vakken op elk niveau Een stapje terug of juist alvast vooruit? Alles kan
  • Geen stress meer vlak voor een toets Omdat je kind al bekend is met de stof, ervaart hij of zij minder faalangst
  • Op het eigen tempo werken En daardoor de beste manier om een achterstand of onvoldoende weg te werken
  • Meer plezier in het leren Dankzij leuke spelelementen, zoals minigames en diamanten verzamelen
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.