Wiskunde oefenen met Slimleren

Heeft je kind hulp met wiskunde nodig? Kijk dan eens naar het oefenmateriaal van Slimleren. Dat geeft directe feedback en past zich automatisch aan het niveau van je kind aan. Daardoor steekt hij of zij veel op en wordt online wiskunde oefenen ook nog eens leuk.

Slimleren voor Middelbare scholieren

Heeft jouw kind moeite met sommige onderdelen van Wiskunde, Nederlands, Engels of rekenen? Of zou hij wel wat extra motivatie kunnen gebruiken? Onze thuiswerkprogramma’s voor de middelbare school zijn er om jouw kind dat extra zetje in de rug te geven. Slimleren voor basisscholieren? Klik hier

Online wiskunde verbeteren

Op de middelbare school is daar ineens wiskunde. Voor veel kinderen is dat een lastig vak. Wil je kind wiskundesommen oefenen, formules bijspijkeren of aan de slag met de stelling van Pythagoras? Dankzij maar liefst 455 leerdoelen in onze software kan hij of zij elk denkbaar onderwerp thuis oefenen. Nog een voordeel: je kind kan de indeling van het eigen boek instellen, bijvoorbeeld die van ‘Getal & Ruimte’ of ‘Moderne Wiskunde’. Bekijk hieronder alvast een aantal leerdoelen.

Of doe nog even een stapje terug

Het fijne aan Slimleren is dat je kind ook een stapje terug kan doen. Dat is bijvoorbeeld handig om een achterstand van wiskunde weg te werken. Ons oefenmateriaal is voor klas 1 t/m 3 van vmbo, havo en vwo. Naast een klas terug kan je kind ook met de basisschoolstof van rekenen aan de slag. Omdat de software zich automatisch aan het niveau aanpast, gaat hij of zij vanzelf omhoog naar het gewenste niveau. Zo voelt leren altijd plezierig.

Alle pluspunten van Slimleren op een rij

Je wilt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt en zonder onvoldoendes het schooljaar door gaat. Maar door lesuitval of weinig motivatie lukt dat soms even niet. En dan is wiskunde ook nog eens best een moeilijk vak met alle formules en berekeningen. Dankzij de voordelen van ons oefenmateriaal krijgt je kind weer plezier in het leren.

  • Sneller en effectiever leren Dankzij feedback bij ieder fout antwoord, vragen op elk niveau en heldere theorieën
  • Nog geen €10 per maand Daarmee is Slimleren een stuk goedkoper dan bijles of huiswerkbegeleiding
  • Toegang tot alle vakken op elk niveau Een stapje terug of juist alvast vooruit? Alles kan
  • Geen stress meer vlak voor een toets Omdat je kind al bekend is met de stof, ervaart hij of zij minder faalangst
  • Op het eigen tempo werken En daardoor de beste manier om een achterstand of onvoldoende weg te werken
  • Meer plezier in het leren Dankzij leuke spelelementen, zoals minigames en diamanten verzamelen
Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.