Hogere cijfers met meer leerplezier

Mijn bestelling
Je hebt gekozen voor een Maandlidmaatschap. De kosten hiervan zijn €9,95 per maand. In de gratis proefweek kan je altijd het account opzeggen vóórdat het Maandlidmaatschap start.
Gratis proefweek€0,02
Nu te voldoen€0,02

Vul je gegevens in

1
Jouw persoonlijke gegevens
Vul hier de voornaam van de leerling in, en het e-mailadres dat beheerder moet worden van het account. Dit wordt niet je loginnaam; die kies je later. Op dit e-mailadres ontvang je na de verificatie instructies hoe je direct van start kunt.
Kortingscode?
2
Betaalgegevens
Verifieer jouw account door 2 cent te betalen. De gratis proefweek wordt automatisch gestart en je kunt direct beginnen.
Door naar betalen
of
Stuur je ouders een betaallink
Wat zeggen klanten over Slimleren
"Sara had vooral veel moeite met Wiskunde en stond met de krokus een dikke onvoldoende. Na een paar maanden met Slimleren geoefend te hebben heeft ze haar cijfer naar een 7 kunnen opkrikken! Fantastisch!"
Liesbeth (moeder van Sara)
"Onze zoon gebruikt nu ruim 2 jaar Slimleren. Vooral de koppeling met schoolboeken vindt hij erg handig, zo weet hij zeker dat hij niet te weinig (of te veel) leert voor zijn toetsen."
Siem
"Roxy oefent sinds ze een account op Slimleren heeft zeker wekelijks haar Wiskunde. Je merkt dat ze duidelijk meer plezier in het leren heeft."
Roel (vader van Roxy)
"Met Karel hebben we alles geprobeerd; bijlessen, huiswerkbegeleiding, maar niets hielp. Toen we van Slimleren hoorde waren we sceptisch, maar vanwege de lage prijs toch maar geprobeerd. Slimleren is nu niet meer uit ons huishouden weg te denken. Dank jullie wel!"
Anouk
"Onze zoon heeft altijd al moeite gehad om zich te concentreren op zijn schoolwerk. Gelukkig heeft Slimleren hem weten te motiveren en hem geholpen om zijn cijfers op te krikken. In het begin van dit jaar was het ondenkbaar, maar uiteindelijk heeft hij toch het VWO gehaald."
Maarten
"Met Slimleren zie ik gemakkelijk waar Stein moeite mee heeft, ideaal want zo kunnen we nog voor een toets daar extra aandacht aan geven! "
Sydney (vader Stein)
"Melissa wilde graag Natuur & Gezondheid doen, alleen waren haar Wiskunde cijfers niet toereikend genoeg. Met de hulp van Slimleren heeft ze haar wiskunde kunnen opkrikken naar een 7 (!) en heeft ze toch haar gewenste profiel kunnen kiezen."
Gerben
… meer dan 25.000 leerlingen met
Slimleren oefenen…
… en dat zij Slimleren gemiddeld
beoordelen met een 9,2!