Slimleren - Groep 8

Slimleren in groep 8!

Zit uw kind in groep 8 en zou af en toe wat extra oefenen voor spelling, grammatica, Engels of rekenen geen slecht idee zijn? Of bereidt uw kind zich voor op de CITO toets? Met het bewezen oefenprogramma van Slimleren oefent uw kind op een effectieve en leuke manier, resulterend in meer leerplezier en betere resultaten. Probeer het nu helemaal gratis!

De belangrijkste vakken

Met Slimleren leer en oefen je de lesstof van de belangrijkste vakken: Taal, Rekenen en Engels. Door goed te oefenen met deze vakken legt uw kind een sterke kennisbasis voor de rest van zijn of haar leven. Het adaptieve systeem zorgt ervoor dat uw kind het maximale uit zichzelf haalt en met meer zelfvertrouwen naar school gaat.

Hoe wordt Slimleren beoordeeld?

Leerlingen en ouders die Slimleren gebruiken beoordelen het systeem als zeer goed. Zowel de kwaliteit van de uitleg en oefeningen als de kwaliteit van de software wordt hoog gewaardeerd. Gelukkig hebben wij niet voor niets al onze aandacht en focus gestopt in het ontwikkelen van het slimste oefensysteem, zodat al onze scholieren steeds slimmer worden.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis