Slimleren - Engels

Betere resultaten voor Engels!

Oefening baart kunst: het is een bekend gezegde waar een simpele wijsheid achter schuilgaat. Ben je de Engelse taal als scholier bijvoorbeeld niet voldoende machtig? Dan is vaker Engels oefenen simpelweg de beste tactiek die je kunt volgen. Het gaat logischerwijs echter niet alleen om de frequentie waarmee je oefent, maar ook om de kwaliteit van de oefenstof. En dat is precies het punt waarop Slimleren uitblinkt.

Engels oefenen met Slimleren

Slimleren is specifiek bedoeld voor leerlingen in klas 1 tot en met 4 van het middelbare onderwijs. Ons platform geeft je dan ook een uitstekende start wanneer je pas begonnen bent in de brugklas. Engels is een van de eerste en belangrijkste vakken die je op school krijgt en voldoende oefenen hiervan is dan ook cruciaal om de benodigde vorderingen te maken. Hoe noodzakelijk dit is, zul je merken wanneer je een vervolgopleiding gaat doen.

Engels oefenen bij moeite met grammatica

Grammaticale regels zijn in het Nederlands al moeilijk genoeg; laat staan in een andere taal zoals het Engels. Het oefenen van grammatica is dan ook een belangrijk onderdeel van het leren van een nieuwe taal. Slimleren voorziet je van directe feedback tijdens het maken van de oefeningen, waardoor je altijd weet wat je de volgende keer anders kunt doen. Deze manier van leren zorgt voor aanzienlijk betere resultaten dan bij traditionele lesmethoden.

Snel de Engelse taal leren

Natuurlijk is jou er veel aan gelegen om een taal zo snel mogelijk te beheersen. Tussen de wens en uitvoering zit vaak echter nog een wereld van verschil. Dagelijks blokken op grammatica en spelling verliest immers ook een keer zijn charme. Slimleren maakt leren niet alleen leuk door de gevarieerde oefenstof, maar ook door spelondersteunende elementen en een slim scoresysteem dat jou stimuleert elke keer weer top te presteren.

Betere resultaten voor Engels!

Wil jij ook Engels oefenen via onze website? Wij bieden jou een gratis proefweek om te testen wat je van ons vindt. Inschrijven is uiteraard geheel vrijblijvend.

Probeer nu gratis

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis