Slimleren - Wiskunde

Betere resultaten voor wiskunde!

Zaken zoals kruisproducten, verhoudingstabellen en de stelling van Pythagoras: het zijn voor de meeste leerlingen niet hun favoriete onderwerpen. Maar wie hoge cijfers wil halen op school, zal zich er toch in moeten verdiepen. Sommige leerlingen hebben aan één blik op de lesstof voldoende, terwijl anderen er keihard voor moeten werken. Extra wiskunde oefenen is voor die laatste groep de beste manier om het vak alsnog op een mooie manier af te sluiten.

Duidelijke lesstof passend bij de schoolboeken

De oefeningen die je vindt op onze website zijn voornamelijk gericht op de eerste vier klassen van de middelbare school. Voor de brugklas bieden wij bijvoorbeeld een overvloed aan waardevolle lesstof, omdat het 1ste jaar op de middelbare school nu eenmaal flink aanpoten kan zijn. Door extra wiskunde te oefenen, zorg je ervoor dat je direct een goede start maakt op je nieuwe school en niet al vroegtijdig tegen een achterstand aankijkt.

Oefenen op eigen niveau met directe uitleg

In de visie van Slimleren hoeft wiskunde oefenen bepaald geen saaie bezigheid te zijn. Het oplossen van complexe sommen geeft veel voldoening, net als oefeningen die jou als leerling voldoende uitdaging bieden. In onze lesmethode maken we daarom gebruik van ondersteunende game- elementen, zodat studeren niet langer een verplichting maar een uitdagende spelvorm wordt.

Haal de hoogste scores en verdien items voor jouw Buddy!

Ook geven wij je constante updates over je behaalde scores, zodat je gestimuleerd wordt om deze keer op keer te verbeteren en het maximale uit jezelf te halen. Het resultaat? Wiskunde oefenen is leuker, gemakkelijker en je goede cijfers op school komen nooit meer in gevaar. Vraag maar aan de talloze andere leerlingen die ons online platform met veel plezier gebruiken!

Betere resultaten voor wiskunde!

Online wiskunde oefenen via Slimleren is de beste manier om op school betere resultaten te boeken en meer plezier uit je lesstof te halen. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek en kijk hoe onze uitdagende sommen en oefeningen jou bevallen.

Probeer nu gratis

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis