1e klas

Slimleren in de brugklas!

Zit uw kind in de brugklas en heeft hij of zij weleens moeite met de lesstof? Brugklasleerlingen kunnen met Slimleren op hun eigen niveau en in eigen tempo de lesstof oefenen. Zo kan uw kind gemakkelijk wennen aan het tempo dat toch een stuk hoger ligt op de middelbare school. Slimleren is daarmee een zeer waardevolle en leuke aanvulling op het schoolmateriaal.

Kernvakken en talen

Met Slimleren leer en oefen je de lesstof van de kernvakken: Wiskunde, Nederlands, Engels en Rekenen. Het begrip van deze vakken is volgens het ministerie van OCW de belangrijkste graadmeter voor succes in het vervolgonderwijs en op de arbeidsmarkt. Door veel te oefenen met deze vakken legt uw kind een sterke kennisbasis voor de rest van zijn of haar leven. Daarnaast oefen je met Slimleren je woordenlijsten van alle talen.

Hoe wordt Slimleren beoordeeld?

Leerlingen en ouders die Slimleren gebruiken beoordelen het systeem als zeer goed. Zowel de kwaliteit van de uitleg en oefeningen als de kwaliteit van de software wordt hoog gewaardeerd. Gelukkig hebben wij niet voor niets al onze aandacht en focus gestopt in het ontwikkelen van het slimste oefensysteem, zodat al onze scholieren steeds slimmer worden.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis