4e klas

Slimleren in de vierde klas!

Zit uw kind al in de vierde klas van het vmbo, havo, vwo of gymnasium? Dan kan hij of zij met een lidmaatschap op Slimleren thuis de lesstof op eigen tempo oefenen. Met het bewezen oefenprogramma van Slimleren oefent uw kind op een effectieve en leuke manier, resulterend in meer leerplezier en betere resultaten. Probeer het nu helemaal gratis!

Kernvakken en talen

Met Slimleren leer en oefen je de lesstof van de kernvakken: Wiskunde, Nederlands, Engels en Rekenen. Het begrip van deze vakken is volgens het ministerie van OCW de belangrijkste graadmeter voor succes in het vervolgonderwijs en op de arbeidsmarkt. Door veel te oefenen met deze vakken legt uw kind een sterke kennisbasis voor de rest van zijn of haar leven. Daarnaast oefen je met Slimleren je woordenlijsten van alle talen.

Hoe wordt Slimleren beoordeeld?

Leerlingen en ouders die Slimleren gebruiken beoordelen het systeem als zeer goed. Zowel de kwaliteit van de uitleg en oefeningen als de kwaliteit van de software wordt hoog gewaardeerd. Gelukkig hebben wij niet voor niets al onze aandacht en focus gestopt in het ontwikkelen van het slimste oefensysteem, zodat al onze scholieren steeds slimmer worden.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis