Slimleren - 2e klas

Slimleren in de tweede klas!

Leerlingen in de tweede klas van het vmbo, havo, vwo of gymnasium zit, kunnen met Slimleren op eigen niveau en in hun eigen tempo oefenen. Met het slimme oefenprogramma van Slimleren oefent uw kind op een effectieve en leuke manier de lesstof, resulterend in meer leerplezier en betere resultaten. Slimleren is daarmee een zeer waardevolle en leuke aanvulling op het schoolmateriaal.

Kernvakken en talen

Met Slimleren leer en oefen je de lesstof van de kernvakken: Wiskunde, Nederlands, Engels en Rekenen. Het begrip van deze vakken is volgens het ministerie van OCW de belangrijkste graadmeter voor succes in het vervolgonderwijs en op de arbeidsmarkt. Door veel te oefenen met deze vakken legt uw kind een sterke kennisbasis voor de rest van zijn of haar leven. Daarnaast oefen je met Slimleren je woordenlijsten van alle talen.

Hoe wordt Slimleren beoordeeld?

Leerlingen en ouders die Slimleren gebruiken beoordelen het systeem als zeer goed. Zowel de kwaliteit van de uitleg en oefeningen als de kwaliteit van de software wordt hoog gewaardeerd. Gelukkig hebben wij niet voor niets al onze aandacht en focus gestopt in het ontwikkelen van het slimste oefensysteem, zodat al onze scholieren steeds slimmer worden.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis