Online Engels oefenen

Online Engels oefenen

Oefening baart kunst: het is een bekend gezegde waar een simpele wijsheid achter schuilgaat. Ben je de Engelse taal als scholier bijvoorbeeld niet voldoende machtig? Dan is vaker Engels oefenen simpelweg de beste tactiek die je kunt volgen. Het gaat logischerwijs echter niet alleen om de frequentie waarmee je oefent, maar ook om de kwaliteit van de oefenstof. En dat is precies het punt waarop Slimleren uitblinkt.

Op onze website kun je op een makkelijke en stimulerende manier Engels oefenen, zonder dat je hiervoor eindeloos grammaticale regels of ingewikkelde spellingsconstructies hoeft te leren. Wij zorgen voor uitdagende lesstof en een handig scoresysteem, waardoor leren weer leuk wordt en je de stof sneller beheerst. Zo haal jij met een bescheiden tijdsinvestering betere cijfers op school en weet je zeker dat je op koers ligt voor het volgende schooljaar.

Engels oefenen in brugklas

Slimleren is specifiek bedoeld voor leerlingen in klas 1 tot en met 4 van het middelbare onderwijs. Ons platform geeft je dan ook een uitstekende start wanneer je pas begonnen bent in de brugklas. Engels is een van de eerste en belangrijkste vakken die je op school krijgt en voldoende oefenen hiervan is dan ook cruciaal om de benodigde vorderingen te maken. Hoe noodzakelijk dit is, zul je merken wanneer je een vervolgopleiding gaat doen.

Steeds meer studieboeken zijn tegenwoordig namelijk geschreven in de Engelse taal en het betreft in veel gevallen bepaald geen eenvoudige materie. Engels oefenen in de brugklas en hogere klassen op de middelbare school geeft je een solide basis waar je in je latere leven op verder kunt bouwen. Door toenemende mobiliteit wordt Engels ook in onze maatschappij namelijk steeds vaker de voertaal. Het is dan ook belangrijk om hier terdege op voorbereid te zijn.

Engels oefenen bij moeite met grammatica

Grammaticale regels zijn in het Nederlands al moeilijk genoeg; laat staan in een andere taal zoals het Engels. Het oefenen van grammatica is dan ook een belangrijk onderdeel van het leren van een nieuwe taal. Slimleren voorziet je van directe feedback tijdens het maken van de oefeningen, waardoor je altijd weet wat je de volgende keer anders kunt doen. Deze manier van leren zorgt voor aanzienlijk betere resultaten dan bij traditionele lesmethoden.

Bijzonder zijn ook de verschillende niveaus waar je bij de oefeningen uit kunt kiezen. Maak je opvallend veel fouten en heb je het idee dat de opgaven misschien nog iets te hoog gegrepen zijn? Doe dan eerst een stapje terug om er later twee vooruit te zetten! Onze lesstof sluit niet alleen uitstekend aan bij jouw individuele niveau, maar is ook ontwikkeld om perfect aan te sluiten op de lesboeken van de middelbare school. Wel zo handig!

Snel de Engelse taal leren

Natuurlijk is jou er veel aan gelegen om een taal zo snel mogelijk te beheersen. Tussen de wens en uitvoering zit vaak echter nog een wereld van verschil. Dagelijks blokken op grammatica en spelling verliest immers ook een keer zijn charme. Slimleren maakt leren niet alleen leuk door de gevarieerde oefenstof, maar ook door spelondersteunende elementen en een slim scoresysteem dat jou stimuleert elke keer weer top te presteren.

Dat Engels oefenen via onze website resultaat heeft, blijkt wel uit een onderzoek dat werd afgenomen onder onze leerlingen. Verreweg het grootste deel van hen geeft aan niet alleen examens met meer vertrouwen tegemoet te zien, maar ook hogere cijfers te scoren op school. En dat is tenslotte waar je het allemaal voor doet!

Gratis Engels leren in eerste maand

Wil jij ook Engels oefenen via onze website? Wij bieden jou een gratis proefmaand om te testen wat je van ons vindt. Inschrijven is uiteraard geheel vrijblijvend.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis