Bijles Engels

Bijles Engels

We leven in een tijd waarin Engels als wereldtaal inmiddels in talloze landen wordt gesproken. Niet zo gek dus dat er op school veel aandacht aan dit vak wordt besteed. Wie de taal niet goed machtig is, doet er dan ook verstandig aan zijn kennis zo snel mogelijk bij te spijkeren. Dat doe je natuurlijk via de website van Slimleren, waar je makkelijk online bijles Engels kunt volgen waardoor je toetsresultaten al in korte tijd aanmerkelijk verbeteren.

Kwalitatief hoogwaardige lesstof, een uniek scoresysteem en directe feedback tijdens het maken van oefeningen zijn slechts enkele van de elementen die Slimleren onderscheiden van andere organisaties die bijles Engels verzorgen. Deze onderscheidende aanpak blijkt te werken, want volgens onze leerlingen zijn onze lessen niet alleen plezierig om te volgen, maar ook nog eens bijzonder effectief. En dat laatste is natuurlijk waar het allemaal om draait!

Bijles Engels gezocht?

Een goede kennis van de Engelse taal is iets waar je in je latere leven talloze keren de vruchten van zult plukken. Onze samenleving internationaliseert en het Engels wordt in steeds meer situaties de voertaal. Zijn je studieboeken later in deze taal geschreven of moet je een zakelijke presentatie houden voor een internationaal gezelschap? Dan heeft de bijles van Slimleren jou voldoende bagage gegeven om moeiteloos om te gaan met deze situaties.

Hoe eerder je begint met bijles Engels, hoe beter de resultaten zullen zijn. Onze lessen zijn daarom gericht op de eerste 4 klassen van de middelbare school. Het af en toe maken van de oefenstof is al voldoende om betere resultaten te halen op school en een eventueel opgelopen achterstand effectief in te halen. Wil je echt een absoluut expert in dit vak worden? Kies dan voor oefeningen van het hoogste niveau en blijf jezelf continu uitdagen.

Engelse bijles online volgen

Het is niet alleen het uitdagende aspect dat de lessen van Slimleren zo uniek maakt, maar ook de ontvangst van directe uitleg tijdens het maken van oefeningen. Ons online platform geeft je direct een melding wanneer er iets fout gaat en legt je uit hoe je de fout de volgende keer kunt voorkomen. Deze interactieve manier van leren bespaart je niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat je jezelf in razend tempo ontwikkelt.

Deze directe feedback is iets dat bij traditionele lesmethoden in de klas nagenoeg onmogelijk is. Op de website van Slimleren vind je daarnaast een diversiteit aanvullende hulpmiddelen, zodat je niet alleen voorafgaand aan, maar ook tijdens het oefenen altijd een duidelijke uitleg over het thema erbij kunt pakken. Zo wordt het volgen van een bijles Engels wel heel plezierig!

Makkelijk en snel een wereldtaal leren

Veel mensen die beginnen met het leren van een taal, haken na verloop van tijd toch af. Niet zo vreemd: het leren van belangrijke nieuwe woorden is aanvankelijk nog leuk, maar het oefenen van spelling en grammatica vereist meer doorzettingsvermogen. Het eindeloos opdreunen van rijtjes werkwoorden en spellingsregels is nu eenmaal niet de allerleukste bezigheid.

Bij Slimleren pakken we het daarom anders aan. We bieden je uitdagende oefenstof die niet alleen leuk is om te maken, maar je ook constant blijft prikkelen om verder te gaan dan waar je gebleven was. In onze ogen moet het volgen van bijles Engels namelijk niet alleen resultaat geven, maar ook leuk zijn. Niet geheel toevallig gaan die beide factoren vaak hand in hand.

Bijles Engels: wat zijn de tarieven?

Bij Slimleren betaal je aanzienlijk lagere tarieven dan voor een reguliere bijles Engels van een leraar. Voor een klein maandelijks bedrag heb je toegang tot al onze vakken en krijg je de eerste maand geheel gratis. Probeer het direct en schrijf je nu in!

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis