Bijles Engels

Met Slimleren zijn saaie bijlessen verleden tijd; oefen nu op een veel efficiëntere, leukere en goedkopere manier de stof waar jij moeite mee hebt.

Bijles Engels

We leven in een tijd waarin Engels als wereldtaal inmiddels in talloze landen wordt gesproken. Niet zo gek dus dat er op school veel aandacht aan dit vak wordt besteed. Wie de taal niet goed machtig is, doet er dan ook verstandig aan zijn kennis zo snel mogelijk bij te spijkeren. Dat doe je natuurlijk via de website van Slimleren, waar je makkelijk online bijles Engels kunt volgen waardoor je toetsresultaten al in korte tijd aanmerkelijk verbeteren.

Kwalitatief hoogwaardige lesstof, een uniek scoresysteem en directe feedback tijdens het maken van oefeningen zijn slechts enkele van de elementen die Slimleren onderscheiden van andere organisaties die bijles Engels verzorgen. Deze onderscheidende aanpak blijkt te werken, want volgens onze leerlingen zijn onze lessen niet alleen plezierig om te volgen, maar ook nog eens bijzonder effectief. En dat laatste is natuurlijk waar het allemaal om draait!

Bijles Engels gezocht?

Een goede kennis van de Engelse taal is iets waar je in je latere leven talloze keren de vruchten van zult plukken. Onze samenleving internationaliseert en het Engels wordt in steeds meer situaties de voertaal. Zijn je studieboeken later in deze taal geschreven of moet je een zakelijke presentatie houden voor een internationaal gezelschap? Dan heeft de bijles van Slimleren jou voldoende bagage gegeven om moeiteloos om te gaan met deze situaties.

Hoe eerder je begint met bijles Engels, hoe beter de resultaten zullen zijn. Onze lessen zijn daarom gericht op de eerste 4 klassen van de middelbare school. Het af en toe maken van de oefenstof is al voldoende om betere resultaten te halen op school en een eventueel opgelopen achterstand effectief in te halen. Wil je echt een absoluut expert in dit vak worden? Kies dan voor oefeningen van het hoogste niveau en blijf jezelf continu uitdagen.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken met Slimleren? Probeer het nu 1 week gratis en vrijblijvend uit.

Engelse bijles online volgen

Het is niet alleen het uitdagende aspect dat de lessen van Slimleren zo uniek maakt, maar ook de ontvangst van directe uitleg tijdens het maken van oefeningen. Ons online platform geeft je direct een melding wanneer er iets fout gaat en legt je uit hoe je de fout de volgende keer kunt voorkomen. Deze interactieve manier van leren bespaart je niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat je jezelf in razend tempo ontwikkelt.

Deze directe feedback is iets dat bij traditionele lesmethoden in de klas nagenoeg onmogelijk is. Op de website van Slimleren vind je daarnaast een diversiteit aanvullende hulpmiddelen, zodat je niet alleen voorafgaand aan, maar ook tijdens het oefenen altijd een duidelijke uitleg over het thema erbij kunt pakken. Zo wordt het volgen van een bijles Engels wel heel plezierig!

Makkelijk en snel een wereldtaal leren

Veel mensen die beginnen met het leren van een taal, haken na verloop van tijd toch af. Niet zo vreemd: het leren van belangrijke nieuwe woorden is aanvankelijk nog leuk, maar het oefenen van spelling en grammatica vereist meer doorzettingsvermogen. Het eindeloos opdreunen van rijtjes werkwoorden en spellingsregels is nu eenmaal niet de allerleukste bezigheid.

Bij Slimleren pakken we het daarom anders aan. We bieden je uitdagende oefenstof die niet alleen leuk is om te maken, maar je ook constant blijft prikkelen om verder te gaan dan waar je gebleven was. In onze ogen moet het volgen van bijles Engels namelijk niet alleen resultaat geven, maar ook leuk zijn. Niet geheel toevallig gaan die beide factoren vaak hand in hand.

Bijles Engels: wat zijn de tarieven?

Bij Slimleren betaal je aanzienlijk lagere tarieven dan voor een reguliere bijles Engels van een leraar. Voor een klein maandelijks bedrag heb je toegang tot al onze vakken en krijg je de eerste week geheel gratis. Probeer het direct en schrijf je nu in!

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken met Slimleren? Probeer het nu 1 week gratis en vrijblijvend uit.

Wat is Slimleren nou eigenlijk?

Met Slimleren oefen je online voor de vakken waar je nog wat moeite mee hebt, waar en wanneer je maar wilt. Theorie-uitleg, video-colleges, vuistregels en meer helpen jou om de stof sneller te begrijpen. Daarnaast krijg je bij ieder fout gegeven antwoord direct een heldere uitleg hoe je de vraag het beste kunt oplossen. Zo leer je sneller en effectiever; dat is pas Slimleren!

Waarom kiezen voor Slimleren?

Onderdeel worden van ons multidisciplinaire team? Dat kan! We zijn op zoek naar starters in de zorg, maar ook naar medisch specialisten en GZ-psychologen. Eén ding staat daarbij vast: je vult je functie anders in dan je gewend bent. Vind de vacature die bij je past en solliciteer!

Leuk leren!?

Leren wordt leuker met Slimleren! Verzamel diamanten, speel mini-games en bereik gouden resultaten.

Goedkoper dan bijles

Slimleren is niet alleen leuker, maar ook veel goedkoper. Voor de prijs van 30 min bijles krijg je een hele maand Slimleren, al vanaf €8,95.

Geen stress

Met Slimleren houd je eenvoudig je voortgang bij en bereid je je optimaal voor op toetsen. Geen verrassingen meer!

Betere schoolresultaten

Ervaar volledig adaptieve programma's door ons. Ons systeem speelt slim in op jouw uitdagingen. Leuker én effectiever leren!

Slimleren is er voor iedereen

Met Slimleren oefen je online voor de vakken waar je nog wat moeite mee hebt, waar en wanneer je maar wilt. Theorie-uitleg, video-colleges, vuistregels en meer helpen jou om de stof sneller te begrijpen. Onze programma's zijn gericht op leerlingen van groep 5 tot en met groep 8 van de basisschool en klas 1 tot en met klas 3 van de middelbare school. Of je nu wat moeite hebt met een bepaald vak, of juist vooruit wilt werken; Slimleren is er voor iedereen.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.