Bijles Nederlands

Met Slimleren zijn saaie bijlessen verleden tijd; oefen nu op een veel efficiëntere, leukere en goedkopere manier de stof waar jij moeite mee hebt.

Bijles Nederlands

Zit je in een van de eerste vier klassen op de middelbare school en worstel je met de Nederlandse taal? Dan is de online bijles Nederlands van Slimleren precies wat je nodig hebt om voor dit vak hogere cijfers te halen. Wij bieden lessen aan van hoge kwaliteit en voor elk niveau. Hierdoor sluit de oefenstof niet alleen perfect aan op jouw schoolboeken, maar is er altijd een les die past bij jouw huidige kennisniveau.

Met de online bijles op de website van Slimleren ben je niet meer afhankelijk van een duurbetaalde leraar die bij jou thuis langskomt om je bij te scholen of huiswerkbegeleiding te geven. Met slechts enkele muisklikken en voor een laag bedrag heb je maandelijks toegang tot een gevarieerde hoeveelheid oefenstof die je continu uitdaagt om jezelf verder te ontwikkelen. Het correct spreken en schrijven van Nederlands komt hierdoor steeds dichterbij.

Bijles Nederlands gezocht?

Het volgen van bijles Nederland is niet alleen iets waar je op de middelbare school profijt van hebt, maar voorziet je van een stevige basis waar je in een toekomstige carrière op verder kunt bouwen. Steeds meer functies vereisen namelijk een goede kennis van de Nederlandse taal. Zo wordt er als communicatiemedewerker van je verwacht dat je een professioneel persbericht kunt opstellen en moet je als wetenschapper een academisch verwoord onderzoeksrapport kunnen schrijven.

Een goede taalkundige basis is iets waar je dan ook je hele leven iets aan hebt en dit is precies wat we je bij Slimleren verschaffen. Wij gaan een stapje verder dan andere opleiders en bieden je oefeningen die niet alleen eindeloos eerder geleerde theorie herhalen, maar vooral je begrip van de taal verhogen. Hierdoor ben je niet alleen sneller klaar met leren, maar heb je ook aanzienlijk minder moeite met de toetsen op school.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken met Slimleren? Probeer het nu 1 week gratis en vrijblijvend uit.

Bijles Nederlandse taal: spelling en grammatica

Ondanks dat wij de taaloefeningen zo leuk mogelijk voor je maken, zit er aan elke taal een theoretische kant. Regels op het gebied van spelling en grammatica zijn nu eenmaal nodig en de Nederlandse taal vormt hierop geen uitzondering. Wie regelmatig moeite heeft met een van deze beide elementen, kan de bijles Nederlands van Slimleren volgen om de materie snel onder de knie te krijgen.

Wij werken met een handig feedbacksysteem, waardoor je bij het maken van een fout direct ziet wat er misgaat en hoe je het de volgende keer anders kunt aanpakken. Deze manier van leren zorgt ervoor dat je snel nieuwe informatie oppikt en jezelf al spelenderwijs de Nederlandse taal geheel eigen maakt. Blijken de oefeningen te makkelijk of moeilijk voor je? Dan kies je gewoon een niveautje hoger of lager!

Nederlands leren met uitdagend scoresysteem

Uniek aan het platform van Slimleren is het bijzondere scoresysteem, waarmee je je eigen vooruitgang in de gaten houdt en gemotiveerd raakt om telkens weer hogere scores neer te zetten. Op deze manier wordt een bijles Nederlands geen saaie verplichting, maar een uitdagende spelvorm. En dat is iets wat onze leerlingen zeker weten te waarderen.

Dat blijkt ook uit de resultaten van eerder uitgevoerd onderzoek, want maar liefst 77% van onze leerlingen gaf aan meer plezier te beleven aan het maken van onze digitale oefeningen dan het uitvoeren van traditionele werkzaamheden voor school. En plezier, dat is waar het in onze visie mee begint.

Bijles Nederlands: start nu je proefweek!

Wil je ook goede resultaten op school halen en meer plezier beleven aan je schoolwerk? Schrijf je dan nu in voor een gratis eerste proefmaand op de website van Slimleren. Onze bijles Nederlands helpt jou om je doelstellingen sneller en effectiever te bereiken. Mail voor meer informatie naar info@slimleren.nl.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken met Slimleren? Probeer het nu 1 week gratis en vrijblijvend uit.

Wat is Slimleren nou eigenlijk?

Met Slimleren oefen je online voor de vakken waar je nog wat moeite mee hebt, waar en wanneer je maar wilt. Theorie-uitleg, video-colleges, vuistregels en meer helpen jou om de stof sneller te begrijpen. Daarnaast krijg je bij ieder fout gegeven antwoord direct een heldere uitleg hoe je de vraag het beste kunt oplossen. Zo leer je sneller en effectiever; dat is pas Slimleren!

Waarom kiezen voor Slimleren?

Onderdeel worden van ons multidisciplinaire team? Dat kan! We zijn op zoek naar starters in de zorg, maar ook naar medisch specialisten en GZ-psychologen. Eén ding staat daarbij vast: je vult je functie anders in dan je gewend bent. Vind de vacature die bij je past en solliciteer!

Leuk leren!?

Leren wordt leuker met Slimleren! Verzamel diamanten, speel mini-games en bereik gouden resultaten.

Goedkoper dan bijles

Slimleren is niet alleen leuker, maar ook veel goedkoper. Voor de prijs van 30 min bijles krijg je een hele maand Slimleren, al vanaf €8,95.

Geen stress

Met Slimleren houd je eenvoudig je voortgang bij en bereid je je optimaal voor op toetsen. Geen verrassingen meer!

Betere schoolresultaten

Ervaar volledig adaptieve programma's door ons. Ons systeem speelt slim in op jouw uitdagingen. Leuker én effectiever leren!

Slimleren is er voor iedereen

Met Slimleren oefen je online voor de vakken waar je nog wat moeite mee hebt, waar en wanneer je maar wilt. Theorie-uitleg, video-colleges, vuistregels en meer helpen jou om de stof sneller te begrijpen. Onze programma's zijn gericht op leerlingen van groep 5 tot en met groep 8 van de basisschool en klas 1 tot en met klas 3 van de middelbare school. Of je nu wat moeite hebt met een bepaald vak, of juist vooruit wilt werken; Slimleren is er voor iedereen.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.