Bijles Nederlands

Bijles Nederlands

Zit je in een van de eerste vier klassen op de middelbare school en worstel je met de Nederlandse taal? Dan is de online bijles Nederlands van Slimleren precies wat je nodig hebt om voor dit vak hogere cijfers te halen. Wij bieden lessen aan van hoge kwaliteit en voor elk niveau. Hierdoor sluit de oefenstof niet alleen perfect aan op jouw schoolboeken, maar is er altijd een les die past bij jouw huidige kennisniveau.

Met de online bijles op de website van Slimleren ben je niet meer afhankelijk van een duurbetaalde leraar die bij jou thuis langskomt om je bij te scholen of huiswerkbegeleiding te geven. Met slechts enkele muisklikken en voor een laag bedrag heb je maandelijks toegang tot een gevarieerde hoeveelheid oefenstof die je continu uitdaagt om jezelf verder te ontwikkelen. Het correct spreken en schrijven van Nederlands komt hierdoor steeds dichterbij.

Bijles Nederlands gezocht?

Het volgen van bijles Nederland is niet alleen iets waar je op de middelbare school profijt van hebt, maar voorziet je van een stevige basis waar je in een toekomstige carrière op verder kunt bouwen. Steeds meer functies vereisen namelijk een goede kennis van de Nederlandse taal. Zo wordt er als communicatiemedewerker van je verwacht dat je een professioneel persbericht kunt opstellen en moet je als wetenschapper een academisch verwoord onderzoeksrapport kunnen schrijven.

Een goede taalkundige basis is iets waar je dan ook je hele leven iets aan hebt en dit is precies wat we je bij Slimleren verschaffen. Wij gaan een stapje verder dan andere opleiders en bieden je oefeningen die niet alleen eindeloos eerder geleerde theorie herhalen, maar vooral je begrip van de taal verhogen. Hierdoor ben je niet alleen sneller klaar met leren, maar heb je ook aanzienlijk minder moeite met de toetsen op school.

Bijles Nederlandse taal: spelling en grammatica

Ondanks dat wij de taaloefeningen zo leuk mogelijk voor je maken, zit er aan elke taal een theoretische kant. Regels op het gebied van spelling en grammatica zijn nu eenmaal nodig en de Nederlandse taal vormt hierop geen uitzondering. Wie regelmatig moeite heeft met een van deze beide elementen, kan de bijles Nederlands van Slimleren volgen om de materie snel onder de knie te krijgen.

Wij werken met een handig feedbacksysteem, waardoor je bij het maken van een fout direct ziet wat er misgaat en hoe je het de volgende keer anders kunt aanpakken. Deze manier van leren zorgt ervoor dat je snel nieuwe informatie oppikt en jezelf al spelenderwijs de Nederlandse taal geheel eigen maakt. Blijken de oefeningen te makkelijk of moeilijk voor je? Dan kies je gewoon een niveautje hoger of lager!

Nederlands leren met uitdagend scoresysteem

Uniek aan het platform van Slimleren is het bijzondere scoresysteem, waarmee je je eigen vooruitgang in de gaten houdt en gemotiveerd raakt om telkens weer hogere scores neer te zetten. Op deze manier wordt een bijles Nederlands geen saaie verplichting, maar een uitdagende spelvorm. En dat is iets wat onze leerlingen zeker weten te waarderen.

Dat blijkt ook uit de resultaten van eerder uitgevoerd onderzoek, want maar liefst 77% van onze leerlingen gaf aan meer plezier te beleven aan het maken van onze digitale oefeningen dan het uitvoeren van traditionele werkzaamheden voor school. En plezier, dat is waar het in onze visie mee begint.

Bijles Nederlands: start nu je proefmaand!

Wil je ook goede resultaten op school halen en meer plezier beleven aan je schoolwerk? Schrijf je dan nu in voor een gratis eerste proefmaand op de website van Slimleren. Onze bijles Nederlands helpt jou om je doelstellingen sneller en effectiever te bereiken. Mail voor meer informatie naar info@slimleren.nl.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Probeer nu gratis