Bijles wiskunde

Met Slimleren zijn saaie bijlessen verleden tijd; oefen nu op een veel efficiëntere, leukere en goedkopere manier de stof waar jij moeite mee hebt.

Bijles wiskunde

Heb je regelmatig moeite met complexe sommen en wiskundige berekeningen? Dan is een bijles wiskunde geen overbodige luxe. Het volgen van zulke bijlessen is van oudsher echter een tijdrovende klus. De leraar moet bij je thuis langskomen en het is nog maar de vraag of zijn aanpak je daadwerkelijk verder helpt.

Dit is waarom de website van Slimleren is opgericht. Wij zorgen ervoor dat je een gevarieerd aanbod bijlessen online kunt volgen, zodat je in je eigen tempo verder leert en geen dure leraar meer hoeft te betalen. Onze bijles wiskunde is altijd volledig afgestemd op jouw studieboeken, waardoor je er op school direct de vruchten van plukt. Wel zo prettig!

Bijles wiskunde op hoog niveau

De bijles wiskunde van Slimleren is bedoeld voor de eerste 4 klassen van het middelbaar onderwijs. Het niveau van de lesstof varieert, zodat je zelfs voor complexe oefenstof uitstekend bij ons terecht kunt. Hierdoor weet je zeker dat de sommen altijd een uitdaging blijven vormen en niet snel gaan vervelen. Dit zal al snel tot uiting komen in nog betere prestaties op school.

Want hoewel je soms wel wat anders aan je hoofd hebt dan presteren op school, wil je jezelf een goede basis geven om later al je dromen te realiseren. En dit is precies waar onze bijles wiskunde je bij helpt. Of je nu piloot wilt worden, econoom of wetenschapper: wiskundige vaardigheden zijn tegenwoordig in vrijwel elk vakgebied van cruciaal belang.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken met Slimleren? Probeer het nu 1 week gratis en vrijblijvend uit.

Hulp bij wiskundige sommen en berekeningen

Bij wiskunde spelen andere zaken een rol dan bij een taal of leervak. Belangrijker nog dan het antwoord op een vraag, is namelijk de achterliggende berekening. Waarom kies je voor een bepaalde manier van berekenen en is dit werkelijk de efficiëntste manier om de som op te lossen? De bijles van Slimleren verschaft je inzicht in fundamentele wiskundige basisprincipes. Hierdoor weet je niet alleen hoe je iets moet doen, maar ook waarom je het zo moet doen.

Dat deze kennis op school van pas komt, zul je al snel merken. Wie eenmaal inzicht heeft in de belangrijkste basisbeginselen, hoeft de oefenstof immers niet meer eindeloos te herhalen. Een volledige beheersing van de methode garandeert een juist antwoord op de som. En wil je toch nog wat meer oefenen? Dan bieden wij je daarvoor alle gelegenheid met de uitdagende oefenstof op onze website.

Bijles wiskunde met bewezen effectiviteit

Bijzonder aan die oefenstof is bovendien het unieke karakter ervan. Wij werken namelijk met een speciaal scoresysteem en game-ondersteunende elementen, waardoor het elke keer weer een kunst is om je eigen score te verbeteren. De oefeningen zijn uitdagend en blijven je stimuleren om telkens weer een nieuwe stap te zetten. Wedden dat je het maken van wiskundige sommen nog nooit eerder zo leuk vond?

Maar een bijles wiskunde moet niet alleen leuk zijn, maar vooral effectief. Gelukkig is dat bij Slimleren ook het geval. De statistieken tonen aan dat de leerlingen van onze online lessen gemiddeld aanzienlijk hogere cijfers halen dan dat zij voor het volgen van de bijlessen deden. Een beter bewijs van de effectiviteit van onze oefenstof is er niet. Ook voor je zelfvertrouwen doet het volgen van onze bijles wonderen; ongeveer driekwart van de leerlingen krijgt namelijk meer vertrouwen in een goed toetsresultaat.

Wiskunde bijles online gratis proberen

Overweeg jij ook wiskunde bijles bij Slimleren te volgen maar weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Schrijf je dan nu vrijblijvend in en start met een gratis proefmaand. Zo heb je ruim de tijd om te ontdekken of onze bijlessen je bevallen en kun je kijken of je de eerstvolgende toets al beter scoort.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken met Slimleren? Probeer het nu 1 week gratis en vrijblijvend uit.

Wat is Slimleren nou eigenlijk?

Met Slimleren oefen je online voor de vakken waar je nog wat moeite mee hebt, waar en wanneer je maar wilt. Theorie-uitleg, video-colleges, vuistregels en meer helpen jou om de stof sneller te begrijpen. Daarnaast krijg je bij ieder fout gegeven antwoord direct een heldere uitleg hoe je de vraag het beste kunt oplossen. Zo leer je sneller en effectiever; dat is pas Slimleren!

Waarom kiezen voor Slimleren?

Onderdeel worden van ons multidisciplinaire team? Dat kan! We zijn op zoek naar starters in de zorg, maar ook naar medisch specialisten en GZ-psychologen. Eén ding staat daarbij vast: je vult je functie anders in dan je gewend bent. Vind de vacature die bij je past en solliciteer!

Leuk leren!?

Leren wordt leuker met Slimleren! Verzamel diamanten, speel mini-games en bereik gouden resultaten.

Goedkoper dan bijles

Slimleren is niet alleen leuker, maar ook veel goedkoper. Voor de prijs van 30 min bijles krijg je een hele maand Slimleren, al vanaf €8,95.

Geen stress

Met Slimleren houd je eenvoudig je voortgang bij en bereid je je optimaal voor op toetsen. Geen verrassingen meer!

Betere schoolresultaten

Ervaar volledig adaptieve programma's door ons. Ons systeem speelt slim in op jouw uitdagingen. Leuker én effectiever leren!

Slimleren is er voor iedereen

Met Slimleren oefen je online voor de vakken waar je nog wat moeite mee hebt, waar en wanneer je maar wilt. Theorie-uitleg, video-colleges, vuistregels en meer helpen jou om de stof sneller te begrijpen. Onze programma's zijn gericht op leerlingen van groep 5 tot en met groep 8 van de basisschool en klas 1 tot en met klas 3 van de middelbare school. Of je nu wat moeite hebt met een bepaald vak, of juist vooruit wilt werken; Slimleren is er voor iedereen.

Wil jij ook jouw kind laten kennismaken me Slimleren? Probeer nu onze programma's voor thuis 1 week gratis en vrijblijvend uit.